#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem rize hem bu maçta etkisiz.devre arası icardi ye sağlam bir yedek almamız lazım.

Kral'ı kendini zorlamadan 2-0 olsun veya olmasın oyundan çıkarmak gerek.Yüzünden belli kendini zorluyo gerek yok tam iyileşsin de.Gole bile fazla sevinemedim..

1699034981006.webp

rahat yapabileceği çok golü yapamayıp maçın kopmasına engel oluyor. hem kaçırdığı goller hem fiziği itibariyle çıkması gereken çok maçta fazladan sahada kalıyor ama icardi gibi adam da niye çıkmadı diye de soramıyor insan tabi. gene de kral son vuruşları biraz toplayıp bizi her maç kangren etmezse memnun oluruz.

pazubant çok yakıştı.

kodumun at hırsızlarıyla oynadığımızdan beri kolaylıkla atacağı golleri kaçırıyor ve önceye göre baya güçsüz duruyor maalsef. kendisi durunca takım kabız oluyor

İki maçtır asistle tamamlıyor kral. En kısa sürede göllere devam etmesini bekliyoruz.

Icardi bence gidisle form kaybedecek gibi geliyor bana (umarim yanilirim).

Cunku 2 haftadir antrenmansiz bir sekilde, sadece tedavi gorup igneyle maclara cikiyor. Bu ne kadar boyle devam edecek? Fizik olarak hazir hale gelemez takimla antrenman yapamadigi surece, ayagindaki agrilari da gitmediyse igneyle bir yere kadar gidersin. Bence hoca ve saglik ekip bunu iyi dusunup en onemli oyuncumuzu daha fazla risk etmeden bir dinlendirmeye baslamali. Bakambu, Mertens, Halil falan ne diye duruyor orada?

Bu gün iyi değildi. Normalde yapması gereken golleri yapamadı. Bayern maçından sonra dinlenmeli artık. Bana kalsa Bayern maçında da dinlenmeli ama o maçta kendisi oynamak isteyecektir.

Çok kötü, koşamıyor bile. Üzgünüm ama 1 kişi eksik oynuyoruz Beşiktaş maçında yaptığı etkiyi düşünüp kıyaslarsak, tek başına dağıtmıştı ortalığı.

2 haftadır idman yapmayıp maça çıkarmamıza anlam veremiyorum.

Bayern maçlarında oynasa kafiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt