#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fedakarlığına hayranım kral ama dinlenmen gerekir

Baba hiçbirimizin sana laf atmaya götü yemiyor ama son 2-3 maçtır sakatlık kaynaklı mıdır bilmiyorum ama çok kötüsün. Kolaylıkla diğer oyuncuları harcayan taraftar bir şey diyemiyor sana. Fedakarlığın karşısında saygıyla eğiliyoruz ama dinlensen iyi olur.

Buna rağmen neredeyse her tehlikemizde senin olman veya katkın da sinir bozucu bir güzellik <3

Dinlenme vakti geldi bence. Evet, ileri uçta varlığı bile rakibi tedirgin etmeye yetiyor ama birçok pozisyonda o kadar hareketsiz kalıyor ki, hem atak, hem de defans yapmakta zorlanıyoruz.

Fedakarlık iyidir güzeldir

Ama bir yerden sonra hem kendine hem bize zarar veriyor

Sakatsa oynamayacak NET

daha ekonomik kullanmak lazım

özellikle sakatlik riski varken her maç oynamamasi lazım. hücumda bir çok etkili isim var zaten

ilk yarı ceza sahası içinde bıraktığı topuk pası, ikinci yarın santimlik ofsayttaki kafa pası.. çevre kontrolü maksimum seviyede. çevresini çok iyi süzüyor. futbolu kafada bitirmiş, yalamış yutmuş. yemin ediyorum attığı goller kadar değerli. çok ekstra işler bunlar. has topçu.

Ağabeyyy seni seviyoz ağabey kendine eziyet etme biz seni her türlü severiz ağabey

Kaan ve kral çıkınca takım hem hücum hem orta sahada çöktü bildiğin

adam kötü de olsa rakibi tedirgin edip önlem aldırıyor bir şekilde

Artık biraz inziva zamanı kral
Had bildirecek çok yavsak var sağlam lazımsın

faydadan cok zarar yorumları artmış. oynamadığında görürsünüz kulübede oturan bakambuyla açık ara farkı

icardi bu boru değil. ciddi ciddi de pozisyonlara girdi olmadı ama bence aldığı riskin karşılığını aldık.

sakatlık, kilo, kondisyon eksiklikleri olmasına rağmen klas bir forvet

Baba hiçbirimizin sana laf atmaya götü yemiyor ama son 2-3 maçtır sakatlık kaynaklı mıdır bilmiyorum ama çok kötüsün. Kolaylıkla diğer oyuncuları harcayan taraftar bir şey diyemiyor sana. Fedakarlığın karşısında saygıyla eğiliyoruz ama dinlensen iyi olur.

Buna rağmen neredeyse her tehlikemizde senin olman veya katkın da sinir bozucu bir güzellik <3
Sana katılıyorum ama olay bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt