#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde eyvallah oynuyor onu anlıyorum. Ligde niye 11 oynatıyorSun yav. Oyunda da alınmıyor. Futbolcuları yipratiyorsun sadece. Özgüveni gidecek adamin

Sakatsa niye oynuyor bu adam anlamıyorum. Ha sakatlığı yoksa bu seferde formsuz koşamıyor zaten her türlü kesik yemesi lazım ama onu yapacak hoca yok bu sefer

kaç maçtır gol atamıyon sakat sakat oynama artık bunu niye oynatıyor hoca anlamıyom en sonunda sahada bacağını bırakacak bu kadar zorlamaya gerek yok

Sakatsa niye oynuyor? Saçma sapan işler. Delici koşu atamıyor, birebir mücadele edemiyor, gelişine çakamıyor.

Bu şekilde oynuyorsa takıma zarar verecektir.

keremın attıgı topta golü yapsa hem keremın formunu yukseltecek moral verecek

hem kendını toparlayacaktı

Bomboş pozisyonda vuramadığı topu sağlam olsa klas bir şekilde aşırtma bile atardı ama sakatlığı net hissediliyor oynamak istemesinden bir şey demiyorum ama son 3 maçtır dinlense iyi olurmuş en azından milli ara dönüşü zımba gibi dönermiş.

3 maç iğneyle oynadı, üçünde de gol atamadı. Ne diye oynadın o zaman? Eğer kendisi oynayacağım diyorsa salaklık yapıyordur.

Neyin ısrarı bu birader, takıma zarar vermeye başladı inadın.

Bacağını eline bile alsa Bakambu ve Halil'den iyi oynar. Yedeği yok maalesef.

Ikide bir orta sahya gelip top istiyor sonra top kenara gidiyor ve forvette adam olmuyor yaw. Sacmalik

Iğneyle oynamak gerçekten büyük fedakârlık eyvallah ama gördüğümüz üzere hem sakatlığı hem de takımla çalışamaması çok kötü etkiliyor maçlarda.

Umarım Milli ara en çok kendisine yarar ve sakatlığı atlatır. Yoksa işimiz iş.

Icardi eleştirilince niye millet saldırıyor?

Denilen şey basit: Sakatsan oynama.

Dünyanın en mantıklı şeyi, sakatsan oynamayacaksın. Gayet basit, mantıklı ve rasyonel bir karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt