#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta çok yanlış bir yaklaşım bu. Önceden iğne deliğinden gol atan Icardi, artık atamıyor. Normalde yapabildiği şeyleri yapsın istiyoruz. Neden yapamadığı artık çözülmeli. Sakatsa, 1 ay dinlensin gerekirse.
O konuda hemfikiriz ve bunları sorgulamalıyız fakat dünkü olaylardan sonra arkasında durmalıyız kişilik olarak. Çünkü kendisi çok değerli bir asset Galatasaray için.

Biz sana dedik ki oynama. Rize, kasimpasa maclari sen olmadan da o skorlarla bitrrdi zaten.

Icardinin form düsüklügünün sebebi xxxl ṣortu. Adam o ṣortla oynayamiyor

İşin kötü tarafı her maç daha da kötüye gidiyor performansı. Geçen sezon ve bu sezon başı antrenman eksikleri olduğu için başlarda iyi değildi ama en azından her maç biraz daha toparlanmış gibi görüyordu.
Halen iğne yapılıyorsa derhal bunu kesmeleri lazım.

adam fizik olarak bitik halde. gerçi ofsayttı ama ortervolde ile olan pozisyonda fit bir icardi olsa yazardı golü orada.

GCL51BqXIAAJ3mP

kaç maçtır gol atamıyon
aklını başına devşir

fabrizioya senin dedikodunu yapmis ceko vitaminsizi, o kupayi cekonun totosuna sokmalisin kral.

O konuda hemfikiriz ve bunları sorgulamalıyız fakat dünkü olaylardan sonra arkasında durmalıyız kişilik olarak. Çünkü kendisi çok değerli bir asset Galatasaray için.
O konuda haklısın usta. Karakterine lafım yok. Yedek kalsa bile desteklerim ben, sadece sakatsa bir süre dinlenmeli artık. Bu hem onun sağlığı için hem de takım için gerekli. Onun kötülüğünü istediğimden değil yani.

“Bana kötü oynuyor diyecek adam anasının karnından doğmadı ulan. Ben bu taraftar için kelle koltukta gezdim. Siz koltuklarınızda yatıp maç izlerken, ben Kadıköy deplasmanında kaydım. Bana kötü oynuyor diyemezsiniz.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt