- 22 Ağustos 2010
- 32.756
- 37.523
- 3.033
bir de rakip takım kollanıyor zaten falan yazmış ya :dd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın ayağında ödem oluşmuş o dinlenerek geçer ama yüzündeki kırık tehlikeli olan...elmacık kemiği yeniden kaynamalı...ikisinide dinlenerek geçiriyor işte...o yüzündeki kırık olmasa en geç Kayseri maçında sahada olurdu zaten...Tamam seviyoruzda Galatasaray kadar değil.
Sakat diye açıklama yapılıyor. adam ordan oraya geziyor.
adım kadar eminim kilolu bı şekilde geri döneceğine.
Hala savunanlarida anlamiyorum.
rakip takım kollaniyor zaten. en ihtiyacigimiz olduğu anda beyimiz Meksika Arjantin mekik dokuyor!
Ben şunu anlamıyorum.
Bu adamı kiralık aldın, geçen sezon bu dönemlerde de biz benzer şeyleri tartışıyorduk. Adam senin maçın varken kalktı gitti Arjantin’e, İtalya’ya…
Sonra sen ona rağmen bonservisini aldın. Şimdi yine aynı şeyi yapınca “Bu kadarı da fazla” triplerine giriyorsun. Neyi fazla? Sen adamı bunu bilerek almadın mı zaten? Bu rahatlığı sunacağını söylediğin için gelmedi mi zaten?
Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince mee.. Bu adam zaten sezon boyunca sezon başı olduğu gibi her maç sahaya çıkıp 2 gol atsa, zihni %100 futbolda olsa bu ülke topraklarına tatile bile gelmezdi zaten. Belli ki sakat olsa dahi CL maçları boyunca oynarım demiş, Super Kupa finaline kadar oynadı, tatilini yapıyor.. Ki arabistanda maç oynansaydı muhtemelen kendisi de sahada olurdu. Trabzon maçına çıkar işte. Hatta golünü de sallar, burada sallayanlar da “Icardi yeah” diye tapınır.
Geçen sezon da Başakşehir’e yedi attık sonra dünya kupası arasından sonra kayboldu. 3 maç oynamadı ki biri yine sivas deplasmanıydı, ittire kaktıra kazandık. Sonra döndü Fener maçında sonradan oyuna girip golünü atıp kral ilan edildi.
Şimdi de belli ki Trabzon maçına kadar okey verilmiş, çok yoruldun dinlen denmiş.
Benim kızdığım oyuncu değil, ben geçen yıl da demiştim bu durum bu sezon problem yaratmadı ama her sene aynı olmaz. Takım içinde, taraftar gözünde huzursuzluk yaratır diye. Geçen sezon tam homurdanılırken çıkıp derbilerde ağırlığını koydu geçti ama hep aynı olur mu? Olmazsa B planı var mı? Görüyoruz ki yok.
Hatta geçen sezon bu doneler ortadayken ikinci forvet olarak afrikalı oyuncu tercih eden yönetime kızın. Biri de demedi ki Icardi geçen sezon yaptığı gibi sezon ortasında çeker giderse, Bakambu da Afrika kupasında biz ne b.k yeriz diye.
Bence Icardi’ye değil, B planı ortaya koyamayan yönetime ve hocaya kızın
Geçen sene imtiyaz vererek şampiyon olduk. Gereksiz yere zırt pırt Arjantin e gitmişti.Hiç bir oyuncuya diğerlerinden net fazla imtiyaz veremezsin. Hele de 10 m euro maaş alan adama hiç veremezsin.
Bu imtiyazı kabul ettin yaklaşımları çok yanlış, kimsenin de böyle bir şeyi kabul ettiğini sanmıyorum. PSG bile adamı sırf bu yüzden silmişti.
Milletin götü Sivas’ta donarken dakika başı foto atmasını da kimsenin normal karşıladığını sanmıyorum.
abi ilk cümlede zaten sorunun cevabı var.Hiç bir oyuncuya diğerlerinden net fazla imtiyaz veremezsin. Hele de 10 m euro maaş alan adama hiç veremezsin.
Bu imtiyazı kabul ettin yaklaşımları çok yanlış, kimsenin de böyle bir şeyi kabul ettiğini sanmıyorum. PSG bile adamı sırf bu yüzden silmişti.
Milletin götü Sivas’ta donarken dakika başı foto atmasını da kimsenin normal karşıladığını sanmıyorum.
Messi, Mbappe ve Ronaldo yıllarca üst seviyede oynamış adamlar, çoğu da tatilini bırakmış erkenden idmana gelmiş adamlar. Baştan sona yanlış örnek.Mbappe, Neymar, Messi, Ronaldo. Soyle aklima gelen. Hepsine net daha fazla ayrıcalık verildi-veriliyor. Bazi oyunculara verilir eger bu oyuncu digerlerinden net daha iyi oyuncuysa ve cikip oynadiginda digerlerinden cok daha fazla katki verebiliyorsa. Zaten bu yuzden yildiz oyuncu deniliyor bunlara. Icardi de bugun boyle olmadi ki, bizde gelmeden once de huyunu suyunu biliyorduk, gecen sene kiralik bizdeyken de boyleydi, yarin da boyle olacak. Sakatligina kadar da -malum BJK maci- takimini tasiyan 1 numarali oyuncuydu yine cok bariz bir sekilde. Gecen sene de oyleydi. Boyle bir durumda sakatken tatile gitmis veya yurt disina cikmis diye kendi kendimize problem yapmaya gerek yok, bunu takim arkadaslari da biliyor ve cogu da kendisini seviyor.
Boyle oyunculara tahammulumuz olmayacaksa C klas oyuncu bakacaksin madem bunlarla ugrasmak istenmiyor, gidip Kasimpasa'dan Diagne, Misir'dan Mostafa Mohamed gibi herifleri alirsin biter. Kapasitesi belli dersin geceriz. Buyuk hayallerin pesinden kosmaya da gerek kalmaz , kendi ligimizde takiliriz ne guzel.