Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.448
- 20.819
- 2.233
Arjantin'de yaz mevsimi yasandigindan havuz resmi paylaşıyor. Kardan adam paylaşacak hali yoktu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kafasina gore antrenman skipp yaptigina bence inanan yoktur, burada patron Okan Buruk. O izinleri gecen sezonda verdigini basin yoluyla aciklamisti. Demek hala ekstra izinler veriliyor teknik heyet-yonetim tarafindan. Bunu yonetim kabul ediyorsa biz taraftar olarak anca kendi aramizda konusuruz sonucta bu karari verenler belli. O zaman hedef oklarini kime gosterilmesi lazim derseniz bende yonetim/hoca derim. Bu kadar basit bu.Messi, Mbappe ve Ronaldo yıllarca üst seviyede oynamış adamlar, çoğu da tatilini bırakmış erkenden idmana gelmiş adamlar. Baştan sona yanlış örnek.
Neymar’a verilen imtiyazların nasıl kulüplerin bir yerinde patladığını gördük. Kendi kendini bitirdi iyi bir örnek olmuş.
Sene başından beri fiziken leş durumda olan adamın da kendisine bakması gerekiyor. Bu ligin şampiyonluk geliri 10 m euroyken 10 m euro maaş alan adamın hele kendisine iki kat iyi bakması gerekiyor.
Ayrıca Avrupa’da bir halt yapamadık, herkesin yendiği Manchester’ı 4 tane çizgiden top çıkarıp yendik, o kadar. Yarın Uefa’da da bu kafayla 1 tur anca geçeriz.
Kafasına göre idmana çıkıp kendisine iyi bakmayan adamlarla Avrupa’da başarılı olunmaz.
Normal bir şirketle halka mal olmuş bir kulübü kıyaslayamazsın.Kendi kafasina gore antrenman skipp yaptigina bence inanan yoktur, burada patron Okan Buruk. O izinleri gecen sezonda verdigini basin yoluyla aciklamisti. Demek hala ekstra izinler veriliyor teknik heyet-yonetim tarafindan. Bunu yonetim kabul ediyorsa biz taraftar olarak anca kendi aramizda konusuruz sonucta bu karari verenler belli. O zaman hedef oklarini kime gosterilmesi lazim derseniz bende yonetim/hoca derim. Bu kadar basit bu.
Benim isyerimde X calisan digerlerinden fazla tatile gidiyorsa ben ona niye kizayim? Giderim patrona sikayetimi iletirim. Ha dersinki o kisi calistiginda herkesten daha cok getirisi var sirkete o yuzden boyle bir anlasmalari var onunla, sende kabul edersin , etmezsen de kendine baska is ararsin napalim yani?
Bu durumda kendisinden beklentimiz fazla oldugunu biliyorum ama aldigin mal (insani ve karakter olarak) da belli, az onceki verdigim ornekte soyledigim gibi o zaman yildiz oyuncularla ugrasmayacagiz madem bunu yonetecek kapasitemiz yok kulup olarak.
Temel dusuncede ayni fikirdeyiz de anlasamadigimiz durum su: bu adam zaten boyleydi yani iyi disiplinli takimlarda-hocalarin oldugu yerde, herifi iyi calistirip fit hale getiriyorlardi. Ne zaman yumsak veya daha fazla taviz veren yonetimler/hocalar oldugunda hep boyle rahattan almistir.Normal bir şirketle halka mal olmuş bir kulübü kıyaslayamazsın.
Icardi’nin bu yaptığı yıldız futbolcu olmakla açıklanabilecek bir mevzu değil, güncel durumda yıldız oyuncu demek herkesten yetenekli olup en az herkes kadar çalışan demek. Neymar gibi kendine iyi bakmayanlar şimdiden tarihin tozlu sayfalarına girdiler genç yaşlarında bu yüzden.
Özellikle bizim gibi dar bütçeli takımlarda çok riskli işler bunlar.
İyi dönemlerde çok göze batmaz ama işler kötüye giderse olacakların etkisi sert olur.Temel dusuncede ayni fikirdeyiz de anlasamadigimiz durum su: bu adam zaten boyleydi yani iyi disiplinli takimlarda-hocalarin oldugu yerde, herifi iyi calistirip fit hale getiriyorlardi. Ne zaman yumsak veya daha fazla taviz veren yonetimler/hocalar oldugunda hep boyle rahattan almistir.
Icardi bize daha fazla duskun , daha cok seviyor bunu belli de ediyor ama o saha disi 'professionalism' kendisinde bulamazsin. Oyle Boey ve Torreira gibi antrenman sonrasi aksam evinde fitness yapan, sabahlari ekstra kosu yapan biri olmadi hic. Zaten bunlari yapsa senin dedigine geliriz ve hep fit bir Icardi gormus olurduk. Biz zaten kulup olarak bu adamin rahat golculugunden ve popularitesi icin almis olduk. (reklami, forma satisi vs.) Takimda boyle bir yildiz oyuncuya gerek oldugunu gorduk camia olarak zaten o yuzden de kendisine cok sevgi gosteriliyor. Ama bazi seyleri de Icardi'den beklemek yerine biraz dikte etmek lazim, onu PSG'nin veya Inter'in hocasi super fit hale getirebiliyorsa sende yapabilirsin ama bu emir yukariden gelir. Her oyuncu kendi kendine oyle kendine bakmaz.
icardiyi drogbayla asla aynı kefeye koymam, adamın 2.senesi deplasmanlara gitmemek üzerine kuruluydu.eleştiren herkesi sonuna kadar haklı buluyorum. sevgimiz ayrı ama bu çok ayrı bir şey. bu takımda sneijder drogba hagi gibi dünyanın en büyük yıldızları oynadı, hiçbirinde böyle olmadı. döndüğünde yine takımı sırtlayacaksa tamam ama takım içinde diğer oyuncular eminim bunu hoş karşılamıyordur. icardi sevgimiz sonsuz fakat biraz artık hassasiyet göstermesi lazım böyle şeylere. bu sene de bizi şampiyon yap sonra bi de arabistana 20-25 bonservis getir biz senden razıyız. bu sevda b*ka sarmadan....
ama fener'e nasıl da koydu hem içeride hem dışarıda haşşşırtttt diye ahahaha :ddd
istediği kadar dinlensin. gelince bir daha koyar :dd
Su an Icardiye laf atan bu medyanin algilari yüzünden ya her okudugu seye inanan bir koyundur yada fblidirNe ima ediyorsun sen ninja kaplumbaa.
forum hayli ilginç hal almaya başladı.
Takımın menfaatleri doğrultusunda yorum yapmak türlü türlü yakıştırmalara sebep demek ki.
Senin yaşın kadar benim deplasman kovalamışlığım var. efendi olacaksın.
yapılan doğru ve yerinde yorumları kaldıramıyorsan foruma girmeyeceksin.
Futbolcu seviciliğinizi gidin adına fan sayfası kurup orda yapın.
Burası Galatasaray forumu!
İyi de adam bir şey dememiş ki neden celallendin bu kadar? Feneri kucağına alıp nasıl da sektirdi demiş sadece. Haksız mıNe ima ediyorsun sen ninja kaplumbaa.
forum hayli ilginç hal almaya başladı.
Takımın menfaatleri doğrultusunda yorum yapmak türlü türlü yakıştırmalara sebep demek ki.
Senin yaşın kadar benim deplasman kovalamışlığım var. efendi olacaksın.
yapılan doğru ve yerinde yorumları kaldıramıyorsan foruma girmeyeceksin.
Futbolcu seviciliğinizi gidin adına fan sayfası kurup orda yapın.
Burası Galatasaray forumu!
İyi de adam bir şey dememiş ki neden celallendin bu kadar? Feneri kucağına alıp nasıl da sektirdi demiş sadece. Haksız mı
@Keramettin TANRIVERDİ ya biz forum olarak bu noktaya nasıl geldikSu an Icardiye laf atan bu medyanin algilari yüzünden ya her okudugu seye inanan bir koyundur yada fblidir
Baska ihtimal yok
"Oyuncu yönetimi"Düşünün , bı kurumda çalışıyorsunuz , sağlık sorunu sebebiyle rapor aldınız ya da dinlenin iyiledin diye izin verildi , iş arkadaşlarınız çalışmaya devam ediyor...
Siz de bunu fırsata çevirip yurtdışına gidiyorsunuz , tatil yapıyorsunuz.
Bilemedim , belki memur zihniyeti ile yaklaşmak doğru değildir. Basit düşünüyoruzdur.