#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Algilara gelip elinizdeki en iyi ve en cok katki veren oyuncuyu da yemeyin bi zahmet.

Vardır bildiği. Yemeyiz de yedirmeyiz de.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abim bu kafayla giderse yazında takım temmuz'da sezonu açarken ağustos'ta antremanlara katılır. bu kadar da yüz vermemek lazım.

Icardi'ye verilecek en net mesaj o yokken maçları rahatça geçmek olacaktır.

Böyle isler takim arkadaslarinda kiskanclik ve antipati yaratabilir. Hem adam acik ara en fazla maas alacak, üstüne diger oyuncular sakatken veya tam hazir degilken Florya'da düzelmek icin calisirken bu adam ülkeden ülkeyi gezecek.

Ben ilk 11'de oynayan takim arkadasi olsam, bu durumdan mutlu olmam ve buna benzer tavir koymaya calisirdim. Hocayla sorun olursa, Icardi yaptiginda ok, ben yaptigimda niye auuuuv oluyor diye sorurdum.

Böyle isler takim arkadaslarinda kiskanclik ve antipati yaratabilir. Hem adam acik ara en fazla maas alacak, üstüne diger oyuncular sakatken veya tam hazir degilken Florya'da düzelmek icin calisirken bu adam ülkeden ülkeyi gezecek.

Ben ilk 11'de oynayan takim arkadasi olsam, bu durumdan mutlu olmam ve buna benzer tavir koymaya calisirdim. Hocayla sorun olursa, Icardi yaptiginda ok, ben yaptigimda niye auuuuv oluyor diye sorurdum.
Sen de şike yapılan bir sezonda takımı tek başına şampiyon yap seni de gönderelim der yönetim.

Bu sezon bir fırsat mesela. Onu diyen kişi kariyer sezonunu oynayabilir bunu hak etmek için.

Bebeğim hangi ülkede şu an? Dinlensin.

Sakın resim filan paylaşma şimdi.
Tez zamanda geri dönmek için çabala

Icardi'nin zerre suçu yok fotoğraf işinde. Gerekli disiplini sağlamayanı suçlarım.

Kral bu sene bizi fena yaktı. Niye sakat sakat her maç 100 dk oynadı belli değil. Resmen CLde 4 maçı santraforsuz oynadık ve elendik. Şimdide tatil yapıyor takım - derece Sivas deplasmanındaken.

Yanlış zamanda dinlenmek aklına geldi. Bakambu varken, saçma sapan maçlarda zorla oynattin kendini, kritik yerde kaçtın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gol kralı olacam ısrarı harcadı bizi, harbi yedekte Bakambu varken inadına oynadı şimdi yedek forvet yok oynamıyor yani gelde sinirlenme.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt