#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinlenmesi gereken vakitte dinlense şu an sahada olabilirdi o dönemde Bakambu olacaktı bu kadar zorlamanın bir manası olmadığını gördük.

Bazen zorlamamak gerek Kasımpaşa - Bayern dep - Hatay dep şurada 1 hafta ekstra oynamasa çoktan turp gibi dönecekti milli ara geliyordu 1 ay dinlenmiş olacaktı.

Sakat sakat oynadiginda neden ısrarla oynuyorsun diye eleştirildi, dinlenmesi gerektiği yazildi; simdi ise dinlendiği icin eleştiriliyor. Kendisi gecen sene şampiyon olmamızın ve bu sene şampiyonlar liginde oynamamızın en büyük pay sahibiydi.
Icardi eleştirilecekse Ziyech, Zaha ve Ndombele gibilere dayak atılmalı o zaman.
Yav ozaman oynatmasaydin şimdi sağlam şekilde oynayacaktı. Oynatildiginda hiçbir yararı olmadı hatta zararı oldu. Bakambuyu kenarda iyice hamlastirdik. Böyle antrenörlük mu olur

Dinlenmesi gereken vakitte dinlense şu an sahada olabilirdi o dönemde Bakambu olacaktı bu kadar zorlamanın bir manası olmadığını gördük.

Bazen zorlamamak gerek Kasımpaşa - Bayern dep - Hatay dep şurada 1 hafta ekstra oynamasa çoktan turp gibi dönecekti milli ara geliyordu 1 ay dinlenmiş olacaktı.
Bunu çok söyledik. Bakambu süre bulurdu performansı açılırdı. İcardi sağlam kalırdı

Ndombeleyi geçen savunup yine yedeğe attı. 11 oynayacak adam gönder gitsin. Bırak Eyüp oynasın yedekten

Bunu çok söyledik. Bakambu süre bulurdu performansı açılırdı. İcardi sağlam kalırdı

Ndombeleyi geçen savunup yine yedeğe attı. 11 oynayacak adam gönder gitsin. Bırak Eyüp oynasın yedekten
Ndombele'yi yine oynatmazdım orta sahası Cicaldau olan takıma karşı Ndombele şov yapar ama her takım Konyaspor orta sahası gibi değil.

Ama değişiklik konusunda bugün biraz saçmaladık Mertens çıkıp Tete girmeliydi Demirbay çıkıp Ndombele girmeliydi ya da Eyüp'ü 75'de atabilirdi yinede sağlık olsun bazı şeyler düzelecekse hayırlı bir puan kaybı olabilir hem hakem hem transfer daha büyük kayıplar yaşamamak için ikisinide etkilemesi lazım.

Ndombele'yi yine oynatmazdım orta sahası Cicaldau olan takıma karşı Ndombele şov yapar ama her takım Konyaspor orta sahası gibi değil.

Ama değişiklik konusunda bugün biraz saçmaladık Mertens çıkıp Tete girmeliydi Demirbay çıkıp Ndombele girmeliydi ya da Eyüp'ü 75'de atabilirdi yinede sağlık olsun bazı şeyler düzelecekse hayırlı bir puan kaybı olabilir.
Bilmiyorum herkes sakatim ayağına oynamıyor gelmeye başladı.

Zaten doğaçlama oynuyoruz. Oynadığımız oyundan zevk almıyorum anlık heyecanlar oluyor.

Ulan basın önde 2 yi atın. Gol yemeyi bekliyorsun. Bak hakem g.tunden uydurdu penaltiyi

Şikebahçeliler İcardi yatıyor algısı yapıyor ve bizimkiler hemen inanıyor her zamanki gibi.
Çok yazık.
10 saniyelik story’den 24 saatlik bir günde bu adam hiç çalışmıyordur fikri çıkıyor.
oyuncu da biraz uyanık olacak. çalışmasa bile çalışıyormuş gibi iki halter kaldır iki fitness hareketi yap koy instaya. fırsat vermesin algılara.

Bilmiyorum herkes sakatim ayağına oynamıyor gelmeye başladı.

Zaten doğaçlama oynuyoruz. Oynadığımız oyundan zevk almıyorum anlık heyecanlar oluyor.

Ulan basın önde 2 yi atın. Gol yemeyi bekliyorsun. Bak hakem g.tunden uydurdu penaltiyi
2'yi atmak için depar atan futbolcu yok ki Kerem solda bunu iyi yapıyor onu da Zaha yüzünden orada oynatamıyoruz bu yüzden sprinter bir kanat oyuncusu önemli mesela Barış Alper rotasyonda olsaydı sağ bek Kaan yapıp sağ öne Barış'ı atıp 0-1'den sonra maçı çözebilirdik.

Bizim takımda hep benzer profiller var Ziyech, Tete, Zaha hepsi ayağına ister boşa koşan yok hata burada bu seneki futbol o yüzden arızalı.

Kime göre.
bana görede en son eleştirilecek isim Abdülkerim mesela.
Her maç yüreğini ortaya koyan Aktürkoğlunu elestirmem mesela.
kenarda oturmayı dert etmeyip görev verildiğinde 100 yıllık Galatasaraylı gibi mücadele eden Mertensi elestirmem mesela.

Futbolcu ayırt etmeye gerek yok abicim. Galatasaray menfaatleri doğrultusunda istediğim oyuncuyu elestiririm ben. Bugün İcardiyi elestiririm yarın Muslerayi.

Aslolan Galatasaray.
Yazdigim listeye Abdulkerim'i bende eklerim.
Her oyuncu eleştirilebilir tabi ama sakat olduğu icin oynamayan bir oyuncuyu eleştirmenin bir manası yok. Sakatligi geçtikten sonra kotu oynarsa bende eleştiririm.
Mertens'i yaşından ve karakterinden dolayi bende eleştirmem ama sonuçta Icardi'nin takıma katkisi Mertens'den kat kat daha fazla ve Mertens'in maaşı takıma olan katkısına gore fazla.
Akturkoglu'nu çok fazla top kaybı yaptıgı ve çok fazla gol kacirdigi icin eleştiririm.
Futbolcu ayırt ediyorum ama takıma olan katkıları ve istikrarlarına gore ediyorum, yoksa isimlerinin hiçbir onemi yok.

2'yi atmak için depar atan futbolcu yok ki Kerem solda bunu iyi yapıyor onu da Zaha yüzünden orada oynatamıyoruz bu yüzden sprinter bir kanat oyuncusu önemli mesela Barış Alper rotasyonda olsaydı sağ bek Kaan yapıp sağ öne Barış'ı atıp 0-1'den sonra maçı çözebilirdik.

Bizim takımda hep benzer profiller var Ziyech, Tete, Zaha hepsi ayağına ister boşa koşan yok hata burada bu seneki futbol o yüzden arızalı.
set oyunu oynatacak takım kurulmuyor kontra yapacak oyuncuda bulamıyor.

Bizim amacimiz nedir. Her maç tek fark gidiyor. Sonra burda 52 maçta 40 galibiyet denip duruyor. Ben zevk almak istiyorum futboldan. Şu ligdeki takimlara fark atamiyorsak bukadar para niye veriliyor

set oyunu oynatacak takım kurulmuyor kontra yapacak oyuncuda bulamıyor.

Bizim amacimiz nedir. Her maç tek fark gidiyor. Sonra burda 52 maçta 40 galibiyet denip duruyor. Ben zevk almak istiyorum futboldan. Şu ligdeki takimlara fark atamiyorsak bukadar para niye veriliyor
Set oynayacaksak zaten Angelino gönderilmezdi daha iyisini bulamayız top tekniği üst ama o oyun planı işlemiyor herkes ayağına isterse yetenekli bir takım olsa bile iş yapmaz.

Bizim için en doğrusu pres futboluyla hızlı geçiş futbolu direk sonuca gittiğimiz zaman iyi futbol oynuyoruz sete yerleşince eziyet gibi geliyor. Tete, Zaha, Ziyech bunlarla oynayamayız bakalım nasıl çözeceğiz.

Kayseri maçında da dinlenebilir ama Trabzon maçından 3-4 gün önce idmanlara başlayıp hazır şekilde o maçta sahada olması lazım. Sivas maçındaki puan kaybı ile Trabzon maçı ekstra öneme sahip oldu artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt