#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
547467e3-8859-4776-9c7b-53276e47e9c2.webp

benim yaz transfer dönemindeki korkum "bonsevisi alınca yatış olmasın" idi. hiç abartısı yok transfer edilmeyi fazlasıyla haketti bu adam. sezon başında da takır takır goller devam etti BJK maçındaki darbeye kadar.

benim ısrarla kafamın almadığı - fatal maçlar hariç - nden her lig maçında zorlandı bu adam. Al bak 2 haftadır halil (o zamanlarda bakambu opsiyonuda açıktı gayet) idare ediyor

"perfomans vermeyen" (isteksizlik vs değil - sakatlık) diye o zaman bu tedavi-dinlenme neden yapılmadı. bir şekil idare ederdik. Wanda'nın kontrolleri vs için saygım var ama işin sonuda ne diyeceğiz "geçen sene geç katıldı" - "bu sezon transferi uzun sürdü - bjk sakatlığı - Wanda'nın sağlık durumları" . Transfer ettiğimiz adamın 3üncü sezon başında mı tam kamplı halini görmüş olacağız.

bu açıdan bakınca durumdan memnun değilim. yoksa genel olarak adam baştacı seviyesinde bir forvet orası kesin.

sarı saçlarını deli göynümeeeeeeeeeeeeeeee
bağlamışım çözülmüyor mauroooooooooooooooo

Tek ümidim kendisinin zimba gibi dönüp yine ligin anasini bellemesi.

Gecen sene tek basina sampiyon yapti. Bu sene de yaparsa yapar, yoksa isimiz zor.

Arkadas benim anlamadigim ghezzal topguna tekme atti bu adamin bir tekme bu kadar oyuncuyu nasil etkiliyor bu tekmenin benzerini cogu oyuncu cok macta yiyor igneyle oynatarak mi bu adami bu hale soktuk kok hucre tedavisine kadar gitti olay acaip bir klubuz 2 mac oynatmasak belki simdi saglam sahadaydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt