Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Dinleniyor işte, daha ne istiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinleniyor işte, daha ne istiyoruz.
aslında buradaki yapılar japonyadan da iyi. depremleri de japonyadan daha tehlikeli. ben tedirgin olsam da bunlar epey trahat. 7-8 civarında bir şey olmuyor. 8.5dan sonra binalarda çatlamalar ve ikiye ayrılmalar oluyor. özellikle 2018 yapı yönetmeliğinden sonra yapılanların 9lara kadar direnç gösterebildiklerini söylüyorlar.Depremden koru kendini
Sen yaşıyor muydun yavaslında buradaki yapılar japonyadan da iyi. depremleri de japonyadan daha tehlikeli. ben tedirgin olsam da bunlar epey trahat. 7-8 civarında bir şey olmuyor. 8.5dan sonra binalarda çatlamalar ve ikiye ayrılmalar oluyor. özellikle 2018 yapı yönetmeliğinden sonra yapılanların 9lara kadar direnç gösterebildiklerini söylüyorlar.
bakıldığında apartman inşaatlarına falan beton blokların çok kalın olduğu gözle görülüyor. tuğla vb unsurlar da kullanmıyorlar. bunun dışında zaten yapıların birçoğu müstakil. abd ne ise aynısının küçük bir kopyasını yapmış adamlar her konuda.
Şubat depreminde yeni binalardan da çok yıkılan oldu. Zemin yapısına göre sismik ivmeler değişiyor. Bir de altında dükkan olan binalar yeni de olsa riskli.Yeni binalarda en az st 25 beton kullan9lıyor. Eski binarlarda sorun var tabiki.
geçen yıl birkaç defa girmiştim foruma. Futbolu bırakmıştım ancak icardi nedeniyle arada sırada izledim şanpiyonlar ligindeSen yaşıyor muydun yav
Bütün tatil boyunca bandaj kullanmadı. Şimdi mi kullanıyor?
Kim cizmis o resmi?
Çorap gibi duruyor
Çorap gibi duruyor
Kim cizmis o resmi?
Allah allah.Icardi, Trabzonspor maçında oynayabilecek mi?
Okan Buruk: "Icardi bugün ilk antrenmana çıktı. Yarın ve diğer gün bakacağız. O mevkide çok seçeneğimiz var, Icardi de onlardan biri olacak. Cumartesi son antrenmanda karar vereceğiz."