#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, Trabzonspor maçında oynayabilecek mi?

Okan Buruk: "Icardi bugün ilk antrenmana çıktı. Yarın ve diğer gün bakacağız. O mevkide çok seçeneğimiz var, Icardi de onlardan biri olacak. Cumartesi son antrenmanda karar vereceğiz."

O mevkide çok seçenek derken?

1-Halil
2-Baran

Barış'ı koymaya kalksak -ki en iyi seçeneğimiz o şuan- o zaman da kanat veya bekte eksik oluyor.

Türkten çok arjantinli tanıdığım var. Sizin gevşeklik olarak diye tanımladığınız şey onların standartları.

Zaten arjantinde de arjantinlilerden çok yabancılar iş bulur. Bunu kendileri de söyler. Hatta sebebine de çalışmayı sevmediğimiz için derler. Türklere benzedikleri söylenir ama ben katılmıyorum. Temelden anaerkil milletler. erkekleri de feminist. Türkler bunlar kadar disiplinsiz ve rahat değiller. tek benzerlik iki milletin sıcakkanlı olması.

Arjantinli karakterini örneklemek için bir örnek vereyim, Buenos Aires usulü pizza yapan bir mekanda siparişleri söylerken garson ayakta durmaktan yorulup masanızdaki sandalyeyi çekip oturuyor ve siparişleri sandalyeye oturarak alıyor. Bunu türkiyede hayal edin, o garson anında işten çıkarılır. Zaten de müşteriler tarafından hoş karşılanmaz. Burada bu olay normal kabul edildiği için bir şey demiyorum. Zaten alıştım gevşekliğe. Güney amerika kıtasında çalışmak bir türk için zorlayıcı değil. kolay, dünyanın en rahat en dertsiz adamları. dahası da var, bu kıtada bazı ailelerin geçimini kadınlar yaparken, erkekleri ev erkeği oluyor. bu da kimse tarafından garip karşılanmıyor. Yani şuan icardi, kendi mentalitesine göre gayet sıradan bir şey yapıyor.

herkese arjantinden sevgiler, üstadın memleketi rosario'ya da uğrarım bir ara.
Çok iyi durum değerlindermesi olmuş , ağzına sağlık Sevgili Recep. ben garson olayına takıldım.Garson oturup sizinle birlikte oturup yemek yiyecek diyeceksin diye korktum bir an:)

Zaha'yı forvet koyup, dakika 65-70 gibi yerine İcardi oyuna girebilir.

Ayağındaki sakatlık hala iyileşmemiş Okan hocanın açıklamalarına bakarsak. Sıkıntı çok büyük şampiyonluğa havlu atabiliriz 2-3 hafta içinde

Çok iyi durum değerlindermesi olmuş , ağzına sağlık Sevgili Recep. ben garson olayına takıldım.Garson oturup sizinle birlikte oturup yemek yiyecek diyeceksin diye korktum bir an:)

daha neler var da konu dışı olmasın diye girmek istemiyorum. adamların devlet başkanı "anlaşılan herkese bir daha söylemem gerekiyor, para yok." şeklinde demeç vermişti. ondan remiks şarkı yapıp meydanlarda oynuyorlar. gevşekliğin haddi hududu yok

daha neler var da konu dışı olmasın diye girmek istemiyorum. adamların devlet başkanı "anlaşılan herkese bir daha söylemem gerekiyor, para yok." şeklinde demeç vermişti. ondan remiks şarkı yapıp meydanlarda oynuyorlar. gevşekliğin haddi hududu yok
Gidip yaşamak lazım be. kulağa hoş geliyor.

Aslında inanılmaz güzel bir coğrafya, alabildiğince uçsuz bucaksız deniz ve zannımca bereketli topraklar mevcut ama dediğin gibi serde tembellik olunca neredeyse tamamında ekonomi kötü..

Ayak hala sargılı. Bu adamın ayağı kırıldı da bize mi haber verilmiyor acaba?

Kaç haftadır antreman yapmayan adam gelirgelmez nasıl takımla antreman yapıyor anlamadım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun ayağı halen sargılı sözde 1 ayda dinlendirdik bu süreçte iyileşmediyse dahada iyileşmez sezon sonunu beklemek lazım.
1705664859903.png

Gidip yaşamak lazım be. kulağa hoş geliyor.
eğlenceli ülkeler. insanlar şilide kazanıp arjantinde yiyor. bunu arjantinlilerin kendisi de yapıyor. pizzacıda falan çalışsan şilide 1000 euro falan kazanıyorsun. arjantindekiler 200 euro falan alıyor ayda hiper enflasyondan dolayı. zaten şilililer epey zengin ve arjantinlilerden daha farklılar. devlet yapısı olarak da halk olarak da. Şili, abd'nin küçük bir kopyası. Türkiye'den daha gelişmiş. zaten yüksek gelirli ekonomiler liginde. 10 yıl içinde gelişmiş ülke kategorisine yükseleceği tahmin ediliyor. ülke sıradağların arkasında kaldığı için izole durumda, göç almamış. dilleri de daha farklı diğerlerinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt