#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fotograftan bunu nasil cikardin merak ediyorum?
Bileğinin kalınlığından çıkardım çünkü içinde sargı olduğu net şekilde belli oluyor iki ayak arası kalınlık farkı bu kadar olmaz sağ ayağı sola göre 1.5 kat daha kalın gözüküyor. Zaten çoraplara bakınca bile içinde bir şey olduğu belli oluyor.

Dün Okan hocada yanlış hatırlamıyorsam ayağıyla ilgili doktorlara danışacağını söylemişti demek ki halen geçmemiş.

GENKn-uX0AAwZNH

Benim icin Gelmis gecmis en iyi yabanci forvet oyuncusu Icardi

Hagi’nin 96-2000 da yaptigini yapiyor Icardi ve cocuklarin Galatasarayli olmasini sagliyor

Sakatlik konusuna da deginmek istiyorum

Oyuncunun bir sakatligi var bu bir gercek ama benim tahminime göre ortada sözlesme geregi de bir durum var

Gecen sezon dünya kupasindan dolayi liglere ara verildiginde icardi takima 3 hafta gec katilmisti ve o dönem de sakatligi oldugu belirtilmisti

Ben icardi’nin sözlesmesinde lige verilen aralarda ekstra izin hakkinin oldugunu düsünüyorum

Icardi, Trabzonspor maçında oynayabilecek mi?

Okan Buruk: "Icardi bugün ilk antrenmana çıktı. Yarın ve diğer gün bakacağız. O mevkide çok seçeneğimiz var, Icardi de onlardan biri olacak. Cumartesi son antrenmanda karar vereceğiz."
ne seçeneği hocam.

Madem elinde çok seçenek var niye Halile yapıştın

Bazen çok ezber yorumları oluyor, yakışmıyor

Çok kötü oynadığında bile verdiği güven bambaşka

Bileğinin kalınlığından çıkardım çünkü içinde sargı olduğu net şekilde belli oluyor iki ayak arası kalınlık farkı bu kadar olmaz sağ ayağı sola göre 1.5 kat daha kalın gözüküyor. Zaten çoraplara bakınca bile içinde bir şey olduğu belli oluyor.

Dün Okan hocada yanlış hatırlamıyorsam ayağıyla ilgili doktorlara danışacağını söylemişti demek ki halen geçmemiş.

GENKn-uX0AAwZNH
Zaten doktora iyileşmiş olsada soracaktır eğer kendisi doktor değilse

Düşmanları deliklerini hazır etsin baba turneye çıkıyor

GENKn-uX0AAwZNH
@Emrah Duvar ın sol el bileği ve sağ el bileği arasında kalınlık farkı var üstat.
O absürd bir örnek tabi de

bu sargı bence dediğin gibi

Tam olarak iyileşmesi için muhtemelen 1-2 ay gibi bir süre lazım. Ancak bu kritik süreçte İcardi'den &60-70'ini sergilemesine bile ihtiyacımız var. Halil o şu bu %200 verse İcardi'nin %30'u etmez.

GENKn-uX0AAwZNH
Göz yanılsaması gibi. Torreira da sağ bileği daha geniş görünüyor. Sağ bilekleri yandan çekilmiş, daha derin görünüyor.

Göz yanılsaması gibi. Torreira da sağ bileği daha geniş görünüyor. Sağ bilekleri yandan çekilmiş, daha derin görünüyor.
Arkadaki ayağı sağ ayağı farklı açılarıda var göz yanılması değil zaten bilek kısmına bakarsanız sargıyı net şekilde görebilirsiniz.

1705692652252.png

Abi, adamın sağ ayak bileği diğerine göre kalın işte ya. Açı filan hikaye.Samsung E250 ile çekmiyorlar ki, fotoğraf makinelerinin 50 megapiksel kameraları var artık. Çok net belli yani, sağ ayak bileği bandajlı.

Bu fotoda ben sargıyı pek anlamıyorum çorabın yapısı diğer tarafta da aynı. Ama bu tarz fotolarda detay fark etmede de genelde de çok kötüyüm.
Ayaktan bileğe doğru gelirken hafif bir kavis olur ama fotoğraflara bakınca hepsinde birden ayak dümdüz şekilde krampona kadar uzuyor iki ayakta o hafif kavise bakarsanız daha net anlayacaksınız.

Ayağı geçmemişse faydalı olmaz. Bakambu'nun dönmesini bekleyeceğiz

Abi, adamın sağ ayak bileği diğerine göre kalın işte ya. Açı filan hikaye.Samsung E250 ile çekmiyorlar ki, fotoğraf makinelerinin 50 megapiksel kameraları var artık. Çok net belli yani, sağ ayak bileği bandajlı.
Bandajlı- bandajsızdan ziyade fotolarda açı çok fark ettirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt