#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık yaşantısına bir düzen vermesi gerekiyor, belliki tatilde hiç çalışmamış vücud çok kalınlaşmış koşusu bir tuhaf geldi bana. Bütün popülerlik gidebilir eski İcardi olmassa çünkü Zaha geliyor artık

GEaj8DVWcAEmvRI

OHAA

Sen bir süre daha kulübede bekle. Şimdi başkalarının zamanı. Arjantin'de festival festival gezip, hadi ben geldim pisti boşaltın demek olmaz. İnşallah Zaha çok daha iyi performanslar verir de biraz kendine bakmayı hatırlarsın.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kralım 3 xl formaya geçmiş. Yavaş yavaş oyuna sonralardan girerek form tutmalı ve fit duruma gelmeli.

En az 3-4 maç daha direkt ZAHA görmeliyiz forvette.

Reyiz sevenlerini üzüyor çok hantal gözüktü yine kalite ama keşke kendisine de baksa biraz.

ulan su adam için bir açıklama yapın. ayağı iyileşti diyin, sratındaki kırık geçti diyin. bir şey diyin ama diyin. bu adamın sakatlıklarla mı oynuyor düzeldi mi bilmek tarafarın hakkı be.

Girer girmez zekasını konuşturdu . Kerem bıraksa golünü de yazıyodu muhtemelen Zaha'nın performansı en çok İcardi'ye yaradı artık iğneyle miğneyle oynatma zorunluluğumuz yok Samsun deplasmanına kadar %100 hazır olsun yeterli.

burda icardinin koşuya dikkat etmemişim kerem olmasa icardi bitirebilirdi - daha iyi olurdu aslında ama önemli olan gol olmuş ve 5 olmuş olması
zaha'nın iptalini unutturdu bu gol
maçı izlerken de farketmiştim o pası tete ye attıktan sonra icardiye yakısırdı gol.

O buzdolabı ağrıyı alıyor ve ameliyat ya da sakatlıktan sonra iyileşmeyi hızlandırıyormuş.
Yani Tarkan ın lavlara girmesi gibi bir şey

İster atsın ister atmasın her daim sahada olumlu işler yapıyor.

Sahada 5 dk bile dursun, kendisine olan sevgimiz bambaşka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt