#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen maç gayet iyiydi oyunun içindeydi.bugün ruh gibi gezindi durdu inanamadım

Durumu berbat. Burak Yılmaz'ın ofsayt rekoruna göz koymuş.

Vinicius üst üste gol atmaya baslarsa bile kesemez diye düsünüyorum.

ofsayta düştüğü pozisyonlar ince hep laf edecek bi şey yok, berbat durumda falan değil fiziği biraz daha toparlaması lazım sadece yangın yapmayın durduk yere

Bu şekil oynasa bonservis almazdık kesinlikle. Geçen sene ile alakası yok. İnanilmaz hareketsiz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu net dayak yedi.Hakemler yemin etmiş faul vermemeye.

GFWl34NXIAAA1MX.webp

Adama sene başından beri mobbing uygulanıyor yönetimden bir kişi bile bunu dile getirmiyor. Bu kaçıncı oldu penaltı çalmadıkları herhalde ayağının kırılması lazım faul alabilmesi için.

kötü oynuyor ama bu adamı rakiplerin dövmesi serbest filan oldu da bizim mi haberimiz yok? Adam 2 kere kündeye aldı sesi çıkmıyor hakemin

Böyle giderse sene sonu Araplara satmaya calisicaz gibi maalesef

Kıralımın aklı yaptığı güney Amerika gezisinde kaldı.

Ciddi anlamda etkisiz di birseyler ters gidiyor sanki. Biraz da sansi yok, birde penaltilari yeniliyor ama sonucta cok büyük paralar kazaniyor, gecen sezonki icardiden baya uzak

Sene basindan beri talimat gittigi o kadar belli ki, her macta penaltisi yeniyor, her macta sert faullere maruz kaliyor, mobbing demek hafif kacar artik dayak yese bile hakemler orali degil. Kendisinde o caresizligi goruyorum 'bana ne yapsalar cezasiz kaliyor' sonra yok soyle oynamis yok boyle oynamis biz anca oyuncumuzu elestirelim o konuda iyiyiz, sakin korumayin ha gerek yok oyle seylere(!)

Bugün net penaltısı ve bir golü yendi.Ben eskiye göre çok daha iyi gördüm.Güzel paslaşmalar yaptı ve istekliydi

Bence iyidi ya, penaltısı yendi. Kaçırdığı bi tavana diktiği top var.

Hicbir sey yapamiyosan su penalti pozisyonlarinda at kendini kivran bari yalandan

Dusmuyor bile kafayi yiyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt