#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunan var mı bilmem ama savunulacak bir tarafı kalmadı ki.
Noldu baba sana böyle? Keskin nişancı gibi adamdın boş kaleye atamıyorsun şimdi.
Keşke birkaç maç Vinicius oynasa diyeceğim ama yıllık 10 milyon verdiğimiz adamı kesemeyiz. Hoca da buna cesaret edemez zaten.
Bu sezon geçti artık çok bir şey beklemiyorum. Seneye iyi bir hazırlık dönemiyle eskiye dönersin umarım
Hangi maci izledin?

20240203_102248.webp

Formu düşük gerçekten ama gol atamadığında bile alan açıyor diğerlerine. Geçen seneki halini özlüyoruz...

Geçen sezon takım kötüyken çoğu kez tek başına ipten alıyordu. Bu sezon ise takım çoğu kez onun açığını kapamaya uğraşıyor. Verilmeyen penaltılar ile epey sindirildi o kesin ama bireysel olarak geçen sezon ile alakası yok, baya sıradan bir oyuncu oldu çıktı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezon takım kötüyken çoğu kez tek başına ipten alıyordu. Bu sezon ise takım çoğu kez onun açığını kapamaya uğraşıyor. Verilmeyen penaltılar ile epey sindirildi o kesin ama bireysel olarak geçen sezon ile alakası yok, baya sıradan bir oyuncu oldu çıktı.

bu sezon da bjk maçına kadar ipten aldı, sakatlık dönemi inatla oynamasa bu kadar sıkıntı olmazdı ama toparlıyor şu an

bu sezon da bjk maçına kadar ipten aldı, sakatlık dönemi inatla oynamasa bu kadar sıkıntı olmazdı ama toparlıyor şu an
Evet bjk maçına kadar da tek başına taşıyordu takımı. O gün yaşanan sakatlık baya geriye götürdü, bir de üst üste iğneyle oynatılması ciddi hataydı. Bu görüntüsünde tek suçlu kendisi değil, maalesef hocanın da hatası büyük.

Sophomore slump diye buna derim

Ama artık yandılar

Bundan sonra tufan

Ben baya iyi gördüm siyah formadan mı bilemiyorum ama sprintlerde falan daha seriydi. Bence yardırmaya başlayacak.

Kerem-Icardi ikilisinin bozulmasinin ve ibnetor Ghezzal'in tekmesinin sonuclari bunlar. Yalniz adami baya baya sindirmeye calisiyorlar. O da hic yardimci olmuyor kendisine. Sacla basla ugrascagina top oynamasinda fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt