#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef bu adamı bu yetenekle bize düşüren şey inanılmaz duygusal bir yapısı olması ve profesyonellikten uzak yaşantısıydı.

Muhtemelen şu an mutsuz ve bu takımla ilgili bir şey değil. Belki eşinin rahatsızlığı, belki başka bir şey. Ama adam o kadar mutsuz ki, yani çok belli oluyor.

Takımın ağası da paşası da kendisidir.

dogru dürüst sevinmedi bile. mactan sonra soyunma odasina gitti direk.

bir sikintisi var cok net. wanda haftalardir cocuklariyla gezip tozarken herif yalniz kaldi, ondan da olabilir.

Daha önce de hatayspor macindan sonra soyunma odasina gitmisti sinirlendigi icin

Aynisini yapti

Yani altinda birseyler aramamak lazim

Memnun olmadigi bir durum olabilir ama daha önce de oldugu gibi toparlanir

bildiğin güzel oynadı yahu bence millet "ben demiştim" hastalığından söyleyemiyor. ancak geçen sene ortalığı yıktığı hali değil tabiki.

Kaçırdığı goller hiç yakışmadı ama yine ne yaptı etti maçı aldı. Seviyoruz işte var mı diyeceğin.

Bugün ki maç için forvet yok diyenler olmuş. Adam daha ne yapsın. Müthiş pas servisleri yaptı. Iyi mücadele etti. Bir topu direkten döndü. Kritik dakika da golünü de attı. Maçın adamı seçildi.

Ekli dosyalar

• IMG_20240215_194649.webp
    IMG_20240215_194649.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 45
özellikle ilk yarı iyidi kaçırdığı gollerle maçı veriyordu çekti aldı kral, fiziği hala bitik ama maalesef

performansına çok takılmıyorum da bi derdi var gibi kafa olarak kopmaz inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt