- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.778
direge vurdugu pozsyonun izahı yok
O pozisyon net ofsayt degil miydi
Penalti da ondan calinmadi sanki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
direge vurdugu pozsyonun izahı yok
ofsayt vermedi hakem anlamadımO pozisyon net ofsayt degil miydi
Şarkım çalmıyor diye Trip atmış icardi anladimenteresan
kaos var
Barışın değerlendiremediği pozisyonda o pası atacak 5 forvet say salacam2 asistbiri mertensin 30 metreden sutuna asist diğeri keremin solo gidip attığı gol. fiziken bitik olmasa 3 golü vardı bu maç.
sağ ayakla falsolu bıraktıBarışın değerlendiremediği pozisyonda o pası atacak 5 forvet say salacam
Ofsayttı tekrarını göstermediler ama baya öndeydi.O pozisyon net ofsayt degil miydi
alttaki arkadaş vermiş cevabıBarışın değerlendiremediği pozisyonda o pası atacak 5 forvet say salacam
sağ ayakla falsolu bıraktı
sunu forumdan 10 kisiden 5 i verir
dostumZaten sahada olmayan herkes o pasları verebiliyor, bir tek sahada gördüklerimiz veremiyor.
Yanlış meslek seçmişsiniz o halde.
Yav belki kendine kizgindir(ki ben öyle oldugunu dusunuyorum) belko karisi yuzunden moreli bozuktur. Hemen bi kaos cikarma derdine girmeyinYaw tribin kime arkadaş anlamıyorum iyide oynasan sahadasın kötüde sahadasın taraftar destek veriyor neden basıp gidiyorsun ki
İstediği topları asla alamıyor, özellikle kanat oyuncu seçimlerimiz hep içe kat eden, kaleyi düşünen tipler. Bu adam istediği topları alamazsa gol atacak pozisyona giremezse tribi de normaldir.Fena degildi bugun ama Bi tribi ya da moral bozuklugu var ama cozemedim golde de sarkiya eslik etmedi. Surati surekli bi asik gibi
CaldiÇalmadı. Büyük ihtimal telif hakkından dolayıdır.
nasıl alamıyor cihanım allah askınaİstediği topları asla alamıyor, özellikle kanat oyuncu seçimlerimiz hep içe kat eden, kaleyi düşünen tipler. Bu adam istediği topları alamazsa gol atacak pozisyona giremezse tribi de normaldir.