#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribünler yıktı ortalığı İcardi diye. Basın yine uydurma haberler mi yapıyor

Wanda nara’nın hastalığı ilerlemiş sanırım moral bozuklugunun nedeni o diyorlar, ekşide biri yazmış içerden bilgi aldım diye ama ne kadar doğru bilmiyorum

Puzzle parçalarını oturtunca sanki haklı gibi, bayağı morali bozuk
Sevgililer günü paylaşımı yoktu

Ya sağlık
Ya arası bozuk

Mertens'in golünde hadi pasını asist saymıyor bazı çok bilmişler peki topu kapan kim?

Kerem Demirbay'ın golünde 10 numara gibi 3 kişiye oyundan düşürerek pas atıyor yahu 50 metrede keremin yanında adam kalmıyor.

0-0 iken Barış'a trivela pas verdi bütün defansı oyundan düşürdü o da asist olabilirdi en güzel pasıydı.

Son dakika golünü de attı
Belliki sadece Praga sokmamis reis

Golden sonra hiç de öyle kritik maçta son dakika golü atmış gibi sevinmedi. Sakin sakin tebrikleri kabul etti. Emin değilim ama tribünlere dönüp elini kulağına koyma sevincini de yapmadı galiba. Maç bittiğinde hakemle el sıkışırken de yüzü gülmüyordu. Bir de hemen soyunma odasına gitti falan diyorlar. Yanılıyorsam düzeltin.

Kuruntu etmek istemiyorum ama uzun zamandır gol sıkıntısı çeken ve böyle önemli bir gol atan Icardi'nin doğal hali tavrı değil bunlar gibi geldi bana. Geçen sene ligde önemsiz bir gol bile atsa pişmiş kelle gibi sevimli sevimli sırıtıyordu bu adam.

Bir şeylere üzgün veya takık olduğu belli gibi duruyor. Belki derdi takımla kulüple falan alakalı değildir, kendi özel hayatındadır ama her neyse bu golden sonra bir an önce çözülür de eski yüzü gülen Icardi'yi de görmeye başlarız. Çünkü bugün sevinçli ve yüzü gülen görseydim bu golle seri gollerin başlayacağına emin olurdum, şimdi o kadar emin olamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt