#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılın maçtan geldim.

Icardi direkte patlayan şutundan sonra çok sinirlendi kendine. Hatta bir pozisyonda Kerem bile bayağı azarladı Icardi’yi, pası kısa verdi diye. keyifsizliği gol kaçırmasına taktı bence.

Gayet keyifliydi maç sonunda, aşkın olayım çalındı, sadece inanılmaz bir uğultu vardı tribünde. Maç sonu hemen soyunma odasına girmedi ama çok da kalmadı. Koştur koştur giren Ndombele’ydi

Açılın maçtan geldim.

Icardi direkte patlayan şutundan sonra çok sinirlendi kendine. Hatta bir pozisyonda Kerem bile bayağı azarladı Icardi’yi, pası kısa verdi diye. keyifsizliği gol kaçırmasına taktı bence.

Gayet keyifliydi maç sonunda, aşkın olayım çalındı, sadece inanılmaz bir uğultu vardı tribünde. Maç sonu hemen soyunma odasına girmedi ama çok da kalmadı. Koştur koştur giren Ndombele’ydi
Direkten dönen toptan önce ofsayt vardı gol olsa da dönecekti.

Wanda nara’nın hastalığı ilerlemiş sanırım moral bozuklugunun nedeni o diyorlar, ekşide biri yazmış içerden bilgi aldım diye ama ne kadar doğru bilmiyorum

Puzzle parçalarını oturtunca sanki haklı gibi, bayağı morali bozuk
Allah şifa versin tezinden

Çocuklarına bağışlasın

Çok zor bir durum yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açılın maçtan geldim.

Karnı acıkmıştır reyizin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde ıcardı maçlardan sonra instagramda yardırıyordu onu bekledim yapacakmı diye hiç bir şey paylaşmadı. Ama sıkıntı wandayla alakalı bence ikiside sevgililer günü paylaşımı yapmadı ve dün wandada maçla alakalı hiç bir şey paylaşmadı. Artık hastalıkla alakalı bir durummu aralarında başka bir durummu var yakında öğreniriz.

Normalde ıcardı maçlardan sonra instagramda yardırıyordu onu bekledim yapacakmı diye hiç bir şey paylaşmadı. Ama sıkıntı wandayla alakalı bence ikiside sevgililer günü paylaşımı yapmadı ve dün wandada maçla alakalı hiç bir şey paylaşmadı. Artık hastalıkla alakalı bir durummu aralarında başka bir durummu var yakında öğreniriz.
Sevgililer günüyle alakalı bir paylaşım yapmışlar Icardi'nin bilekliği gözüküyor ama maç paylaşımı yok bende bekledim ama halen yapmadı.

var bir tersoluk.

wanda dedikodularını bi kenara koyarsak;

aceba diyorum dünya devi bir klüpten gelen teklifi reddettik, yönetime mi tavırlı?

Tavırlarını yorumlamaya gerek yok. Paylaşım yapmaması bir sorun olduğunu ortaya koyuyor. Ortaya çıkar.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 şubat paylaşımı olmaması sorunun wanda olduğunu gösteriyor zaten ne kulübü beyler

Yüzün gülünce güneş doğar mauro. Mutsuz halin bizi de üzüyor. Wanda ile alakalı bir mevzu mu acaba

Çoluk çocuk olmasa bırak şu wandayı sana buralardan helal süt emmiş bi kız bulalım dicem de.. :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt