#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro İcardi'nin babası dün maçtan sonra attığı golü Aşkın Olayım şarkısıyla paylaşmış.İcardi'nin ablası da kendiyle ilgili 1 paylaşım yapmış maç sonrasında.Wanda ve çocukları Mercedes reklamı için tahminime göre Bursa Uludağ'dalardı geri döndüler.Wanda Nara'nın kardeşi Zaira Nara'da gülerek hikaye atmış.Bence sıkıntı varsa İcardi çocuklarını belki de maça getirmek istemiştir Wanda Nara da reklam çekimleri için götürmüştür.Taraftarla ilgili 1 sıkıntı olduğunu sanmıyom.Her gördüğü taraftarla fotoğraf çekilen ve imza veren 1 kişi..

Kerem Demirbay’ın gole de sevinmemiş. Normalde gol olunca kollarını açar hiçbir şey yapmasa dahi. O da yok

bu tip paylaşımlar taraftarla oyuncunun arasını açar.

kaldı ki gerçek olsaydı dahi dünyada hiçbir kulüp taraftarı, bizden başka sakatken dünya turu yapan oyuncusunu bağırına basmaz geçmişinde de basmadı ki buraya geldi. bunun farkında olduğunu düşünüyorum.

bu tip paylaşımlar taraftarla oyuncunun arasını açar.

kaldı ki gerçek olsaydı dahi dünyada hiçbir kulüp taraftarı, bizden başka sakatken dünya turu yapan oyuncusunu bağırına basmaz geçmişinde de basmadı ki buraya geldi. bunun farkında olduğunu düşünüyorum.
Adamın instanın altına bak

Rahat bırakmak lazım adamı,sonuçta robot değil insan ruh hali yalnız kalmak istiyordur sonuçta çocukları var eşi hasta hersey tozpembe degil

Yazilanlarin aksine ben elestirinin dozunu kaciran taraftara tepki olarak goruyorum tavirlarini. Golden sonra taraftara tek kulagini gosterdi alisik oldugumuz sevincten baska bu ilk kez yapti.

Kendince hakli oldugu yerler var ama taraftarda tamamen haksiz degil ( Yapici elestiri yapan taraftar).Takimin acik ara en cok kazanan futbolcusu. Tedavi surecinde dunyayi gezdi ben hatirlamiyorum boyle kredi verdigimiz oyuncu. Yeri geldi Ronaldo Messi bile isliklandi acikcasi bi tepki hakki vardi kullandi dun artik ayaga kalkip onune bakmali.

Burda gordugun ilgiyi sevgiyi imkaniz baska hic bir kulupte goremez bununda bilincinde olmasi lazim.

Bu adam normal bir adam değil. Bir golden, hatta şampiyonluktan daha önemli bir amacın sembolü. Herkesin şahit olduğu şöyle bir durum vardır illaki; fenerli, beşiktaşlı fanatik ailelerin biricik çocuklarını Galatasaraylı yapıyor adam. Herkes böyle bir duruma şahit oluyor olayın büyüklüğünü algılamamız lazım. Resmen tek başına 96-2000 jenerasyonundan daha büyük bir kitlesel taraftar değişimi yaşatıyor sosyal medyanında etkisiyle.

Rakip bunun farkında olduğu için türlü türlü karalama propagandasının yanında kendi sahte İcardi'sini yaratmak için Dzeko, Tadic sonrada szimanski üzerinden sosyal medyada çocuklara gol sevinci taklitleri yaptırarak bu çığ gibi büyüyen Alpha kuşağındaki GS hegemonyasını kırmak istiyor.

İcardi'yi sadece futbolcu, golcü olarak göremezsiniz. Bunu aklınıza sokun. Herkes istediğini düşünebilir lakin kötü ve olumsuz düşüncelerinizi yazmayın kardeşim. Bu adamı seveceğiz, koruyacağız ki yeni nesiller çığ gibi Galatasaray'lı olmaya devam etsin.

Her gol atamadığı maçtan sonra adama sövmedikleri kalmıştı. Bu taraftar Halil’den, Eren derdiyok’dan fazlasını haketmiyor.

İki başarı görünce götü kalkıyor başarının mimarlarını hiçe sayarak en ufak sorunda siliyor.

Bu sezon başı “Bu iş Okan ile olmaz” dendi durdu. Takım Allah’tan takılmıyor, takılsa ilk fırsatta başını yiyip yabancı “Vizyon sahibi” teknik direktör getirip takımın içine sıçacaklar.

Icardi, Mertens, Kerem Aktürkoğlu gibi isimler her düştüğünde sövülüyor.

Ulan sene başında Nelsson oynuyor diye ağıt yakanlar, bittik biz bu beceriksiz oynayacak triplerine girenler vardı. Adamın paylaşım yapmama tepkisi muhtemelen her paylaşımından sonra “Artık gol at lan” yazan sığırlara..

Bu takım, bu antrenör, bu yönetim bu taraftara fazla.

IMG_0162.webp

Fotonun samimiyet seviyesi

Taraftar nerede homurdanmış, ne zaman yuhlamış?

Mavi tik alan herkes bilir kişi olmuş. Aynen suçlu taraftar.

Oyuncuyu eleştirmek istemiyorum, bu sosyal medya maymunları beni çıldırtıyor.
Adamın sosyal medya profillerinde üstünkörü gezinmen bile yeter ne kadar düşük IQ'ya sahip bir taraftar profilimizin olduğunu anlamaya. Öyle bir kitle var ki adam 5 gol 5 asist yapsa neden koşmadı diye sövecek. Çok gerizekalı ve bi haltı hak etmeyen bir topluluk

Icardi kadar sevilen hatta haddinden fazla sevilen topçu yok yaw

adama tapılıyor resmen

florkin boş yapmasın gören de tepki görüyor sanır, internette yazanların çoğu fblidir zaten

Insta altına git bak
Sosyal medya dediğiniz yer bir çöplük. Çoluk çocuk, bunamış insanlar ve trolllerden geçilmiyor. reCAPTCHA koyarsan yarısı giriş yapamaz.

Oradan anana da söverler, karıma şunu bunu yap da derler. Sana feda olsun da derler. Orayı çok kafana takıyorsan, ciddiye alıyorsan, yoruma kapatacaksın ya da görmezden geleceksin.

Yazılanları savunmuyorum, ancak sosyal medya böyle. SixDegrees de böyleydi, Instagram'da da böyle, Twitter'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt