Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
İnstagram tayfa salar adamın yakasını umarım artık adam yürüyen Galatasaray işte pastasından tişörtüne daha ne arıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Pastayı bizim yönetim göndermiş olabilir mi diye düşündüm?İnstagram tayfa salar adamın yakasını umarım artık adam yürüyen Galatasaray işte pastasından tişörtüne daha ne arıyorsunuz
90kg oldum@Onur Üründül Kilolardan Sorumlu Uzman Onur Üründül Wanda Nara'ya ve çocuklarına siz yinede İcardi'ye fazla pasta ve tatlı yedirmeyin önerisinde bulunduğu iddia ediliyo yav
![]()
La şaka yapıyom alınma heaaaa90kg oldum
Kimseye bir tavsiyede bulunmaya yüzüm yok
Daha da alacaksin gelecek aylarda haberin olsun90kg oldum
Kimseye bir tavsiyede bulunmaya yüzüm yok
Kemalim yapma etme ben mi doğuracamDaha da alacaksin gelecek aylarda haberin olsun
Is arkadasim bana "cocuk basi 10 kilo alacaksin" demistiKemalim yapma etme ben mi doğuracam
@Sedat Yıldız Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ek iş olarak taksiciliğe başlayan Sedat reis müşteri olarak Onur'um la karşılaşırsa aralarında geçecek olan konuşma temsili yavKemalim yapma etme ben mi doğuracam
Harbiden durum buymuş demekki doğru olanı yapmış takımı sahipleniyor kralbozuk atmasının sebebi keremın ıslıklanmasıymış