#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saha içinde yapılan zorbalık yetmezmiş gibi saha dışında da adamı yıpratmaya çalışıyor.o kadar korkuyorlar ki sahip olmak istwdikleri bir teneke için her türlü arsızlığı yapacak hasiyet ve şeref yoksunları

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben size diyorum abi. bak benim takımım bunlar ile aynı sahaya çıkmasın. mecbur aynı ligde oynuyoruz. ben süper kupa maçı oynansın istemiyorum. bırakalım alsınlar kupalarını hükmen. çıkmayalım maça. ben gs fb ile maç oynansın istemiyorum. fb ile gs'ın adının aynı cümlede geçmesini bile istemiyorum. bu gs'ı küçültür o kadar.

100 maç üst üste 10-0 yenelim yine istemiyorum. 100 sene üst üste şampiyon olalım yine istemiyorum.

bunlar rakip değil, bunlarla yapılan rekabet değil çünkü. böyle iş mi olur yaa?

bu nedir ya? hiçkimse ama hiçkimse bu kadar küçültmemişti kendini. yazık.

alt tarafı 1 tane kıytırık şampiyonluk için. amma da bel altına giriştiniz. yazık vallahi yazık.

Köpekler istedi diye atlar ölmez,hadi kudurdular diye 3 mac ceza gelse o da 2 ye dusse biri kupada 2 hafta dinlenip cikar becekeye sokar daha cok aglarlar kimsenin bir tatafi yemez beceke macinda oynatmamaya

Ama madem algi bunlarin her hareketini haksiz da olsa sosyal medyada bagiracaksin bir de bunlar ne zaman bu oyunlara baslasa mutlaka baslarina daha kotusu geliyor akkilanmazlar e kuş beyinli diye bosuna demiyoruz

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ula bunu yazalı daha 1 saat olmadi ama bunlarin ne kadar adi rezil bir camia olduklarini bildigimiz icin sasirmadim neyse erken ortaya cikti sipahi denen ergen de silmiş Twitti olm siz hic mi akillanmazsiniz püüü reziller

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalık madem alev almış kulübümüz gerçek görüntü ile açıklama yapsın. Ayrıca özel bir paket ile yağlanmış bir cisimi FB ve ankaragucune postalasinlar

Bu sene şampiyonluk demek bütün planlarının bozulması demek.Bütün tuşlara bastılar,basmaya da devam edecekler her maça final gözüyle bakıp bu şikeci şerefsizlerin planlarını başlarına çalmamız lazım

Suyun karşı tarafı İcardinin şeyiyle gerdeğe girmeye çalışıyor. Ne meraklılarmış bunlar İcardininkine.

Kerem kavga etti, Okan boşandı, şimdi de İcardi şeyini salladı yalanı.

Yalanı geçtim insanın midesi bulandırır ya bunu yapan bir camiada bulunmak...

Sevk yok yaptıkları montajla kaldılar

Yeryüzünün en ahlaksız, en sefil, en şerefsiz oluşumunun böyle bir şeyi yapmasına hiç şaşırmadım çünkü aşağılık insanlar bunlar, acziyet içindeki hezeyanlarını görmek bizi memnun ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt