#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsizlere bak montaj video salmışlar piyasaya bunlar kadar kansız görmedim ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kodumun cocuklarının icardinin s.kine olan ilgi ve alakaları bitmedi

bu yüzden demiyor muyuz bu şikecilere koca koca pankartla 'Fikrimiz Değişmedi Hala Öylesiniz '

Vallahi çok bombok işler ya. Hayır bundan ceza da çıkmaz dediğim gibi kaşındı kaşıdım der, boxerım rahatsız etti düzelttim der. Yani arkadaş çok saçma işler ya. Bu yapay zeka işi ile bunlar daha da artacak kim bilir daha neler göreceğiz.
Bu tarz durumları sonlandırmak için sadece resmi yayıncı kuruluştan gelen videolar değerlendirilir olur biter.

Normal şartlarda icardi o hareketi yaptığı anda bildiğim Ankaragücü taraftarı sahaya inerdi... Gerçekten yapıp inmediyse de taraftar da onu istiyor demek ki...

1708453834021.webp

bu efsane formayı giymeli seneye

İcardi fln yazmasın sırtında

En gülüncü de, Icardi 4 maç oynamazsa o maçlarda puan kaybedeceğimize inanmaları.

Kendi takımlarının başındaki kaloriferciyle karıştırıyorlar sanırım Okan hocayı.

adamı ülkeden soğutmaya çalışıyorlar. ödleri kopuyor kendisinden çünkü geçen sene yaşattırdıkları belli.

bu adama son zerresine kadar sahip çıkın. devir "ben demiştim" devri değil. başlarım analizinize de haklılığınıza da. kendisine çekilen operasyonu görüyorsunuz.

bir sürü golü iptal edildi, en az 3 net penaltısı verilmedi (hatay dep, antep ve fb dep maçında). formsuz hali ile bile derbiyi aldırıyordu.

bel üstü bel altı her yerden kolpalıyorlar.

bu arada kendisinin formu da artmaya başladı.

BU ADAMA KOŞULSUZ SAHİP ÇIKIN.

Bu paylaşımları yapıp laf eden herkes hakkında soruşturma başlatılsın... Bir girdim sosyal medyaya sinirlerim gerildi 2 dk da... Kime küfretsem diye şaşırdım. Ama manalı hesaplar ve o Turgay denen herif hakkında hemen yaptırıma gidilmeli...

Yönetim böyle küçük şeyler için açıklama yapmıycakmış baya küçük bi olay allahım çıldırcam ya adamlar şerefsizlikte nirvana yapmış hala açıklama yapmıycaz diyolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu trolleri biri ifşa edecek ve bir gün birileri bunları gerçekten komalık edecek. 3 kuruş için namuslarını şereflerini haysiyetlerini satan insanlarla dolmuş ortalık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt