#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atılan şişede sorun yok ki İcardi'nin eli neden siyah oluyor? Orantısızlık ne olacak?

Evet burada hem fikirim zaten 1 saattir paylasim yapiyorum montaj diye

Ama sonradan cıkan görüntüler ve tweetler kafami karistirdi, net montaj deyip geçemiyorum

Evet burada hem fikirim zaten 1 saattir paylasim yapiyorum montaj diye

Ama sonradan cıkan görüntüler ve tweetler kafami karistirdi, net montaj deyip geçemiyorum
premium üyelerin daha önce attıkları paylaşımları düzenleyebildiği platform. "icardi'nin hareketini gördüm" diyen 18 şubat tarihli postlar geziyor etrafta. hatırlatayım dedim.
20 Şubat 2024 21:50 ~ 21:51 · man eating midfielder

İlk önce o sonra onu X'de bir çok GS'li gsöteren ama aslında FB'li olan hesap var.

sadıkınki kadar net görüntü yok montaj mı değil mi belli değil saçma sapan görüntü var 144p

doğru bile olsa ceza verilemez buna

Bu Terrorist orgutu, ciddi anlamda milli sorun hale geldi. Bu yali cocugu, parasi var diye herseyi satin alacak saniyor.

Sezonlar ciddi anlamda, her sene daha da cok cirkeflesiyor. Gun gelecek, bir tane kafasi kirik bir adam 2 tane fenerliye geberticek, ondan sonra aglicaksaniz katil gasaray diye.

Sahada her maç dayak yemesine rağmen bu adam kadar temiz futbol oynayan birini hatırlamıyorum. Kendisine yapılan açık penaltıyı görmezden gelen hakeme itirazını bile neredeyse utanarak yapıyor adam yahu...

ulan madem öyle bir olay yaşandı. neden 48 saat sonra meydana çıkıyor olay? iki gündür neyi beklediniz?

madem ankaragüçlü taraftarlar olayı gördü ve uğultu yaptı, sizce bu bir şekilde ankaragüçlü yöneticilere de gitmez miydi?

sizce a.gücü yöneticileri bu fırsatı kaçırır mıydı? direkt maç sonu açıklama yapılırdı, skandal vs diye, bütün futbol programları bunu konuşurdu.

zira örnek gözterilen diğer iki olayda da (nouma ve sadık) böyle olmuştu. maç sonu direkt ilgili pozisyonlar gündem olmuştu.

tüm fblilerin "delil" diye sığındığı, maç esnasında atılan 1 gslı, 1 a.güçlü taraftarın attığı 2 tweet.

ben de o 2 tweeti görünce bir "acaba" dedim ama, geçmiş tweetler değiştirilebiliyormuş ve bu organize adamlardan ben her şey beklerim. bu işte bir iş var aga.

Montaj olduğu o kadar belliki buradada ne kadar loser bi camia olduklarını bize hatırlattıkları için kendi adıma bi teşekkür ediyorum

Arkadaşlar icardi o hareketi yapmış olsa bile ceza veremezler ki, görüntüler montaj. Ayrıca yapmış olsa bile o suyu atan şerefsiz fazlasını hak ediyor. İcardi gerekli montajı zamanı gelince kuşlara yapacak.

olayla ilgili nihai kanım:

eğer böyle bir olay yaşandıysa, yayıncı kuruluşun 100 tane hd kamerası var. stadyumda bir sürü kamera var.

çıkarsınlar net net görüntüyü, halka sunsunlar. resmi kurumlar. ondan sonra da spor hukuku, teamüller ne emrediyorsa o olsun.

biz ayrıcalık istemiyoruz.

aksi taktirde, montaj mı değil mi belli olmayan, şüpheli ve son derece düşük çözünürlüklü bir görüntüyü ne olduğu belirsiz iki tweet ile destekleyip, ne sevk edebilirler -ki edemediler de zaten-, ne de ceza verebilirler.

ayrıca böyle bir görüntü de yoksa ve görüntü montajsa, paylaşan/yayan/itibar zedeleyen en ufak bir entrye kadar herkesin içinden geçmeli kulüp.

hatta gs kulübü, yayıncı kuruluştan ilgili hd görüntüleri istemeli ve kamuoyu ile paylaşmalı. montaj varsa da dediğim gibi herkese acımadan davaları patlatmalı. görüntüler gerçekse de kanun ne emrediyorsa o olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt