#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor taraftara nah çekti,Dzeko aleti gösterdi,Fred pendik maçında avuçladı vs. Bu tip hareketler hakem ya da gözlemci raporuna girmediği sürece ceza verilmez.

Premium üyesi ise geçmiş twitleri düzenleyebiliyor. Bu da Fenerli çıkarsa şaşırmam.
Şişenin gelöesi montaj değil ki zaten. Aga icardi nın önünden tam adam geçiyor ve el birden aşağı iniyor. Neden tam adam geçerken oluyor bu? Neden adam geçmeden önce ya da geçtikten sonra mala gitmiyor?

Şişenin gelöesi montaj değil ki zaten. Aga icardi nın önünden tam adam geçiyor ve el birden aşağı iniyor. Neden tam adam geçerken oluyor bu? Neden adam geçmeden önce ya da geçtikten sonra mala gitmiyor?
adam normal bi şekilde şeyini kaşımış olabilir ama buna sadıgın eli ekleyip tombala yaptırabilirler

Yalnız ,bizden öyle böyle değil inanılmaz korkuyorlar bunuda gülünc duruma düşerek kanitladilar çevremdeki fenerli arkadaşlarım bile nasıl seviniyorlar
Ama bir yandan da yali ey nasıl büyük bir sosyal medya çetesi besliyor onuda takdir ediyorum

40 takip ettiği 17 takipçisi 81 tweet 260 beğenisi olan hesap tamamen daha önceden operasyon için yerleştirilmiş bir hesaptır.

Bu montajı yapan kimse belki o gün bu hesaptan tweet attı ardından görüntüyü hazırladı.

adam normal bi şekilde şeyini kaşımış olabilir ama buna sadıgın eli ekleyip tombala yaptırabilirler
Yahu alenen provakasyon yapıyorlar. Bak ben stadın dibinde yaşıyorum bu taraftarı da bilirim. O anda öyle aleni bir şekilde taraftara bunu yapsa o gecekondu aşağıya iner ksimse de tutamaz onları. Hakeme inmediler mi bjk maçında? Bırakın yahu... Bein in nir sürü kamerası var... Açsınlar izlesinler tüm kameralardan icardi yi... Yaptıysa da yapmış iyi olmuş deriz.

Icardi dalgayı düzeltmiş de olabilir, şişe atanlarla dalga geçmiş de olabilir. Montajla bunu abartıp tombala çektirmişler ama ceza yiyecek kıvama gelsin diye. Bence olay bundan ibaret. Orijinal görüntüde cezalık bir şey olsa taklalar atarak anında paylaşırdı tüm sosyal medya.

Yav montaj olmasa bile adam videoda tassaklarini düzeltiyor, bunu her erkek yapar.

Ona bakarsak Löw futboldan men edilmeliydi

Özel olarak tribünlere yönelik bir hareket yok. Ben böyle sacma sapan bir tartisma görmedim

Adamın moralini bozdular. Bu videoyu paylaşan yayınlayan kim varsa hepsine tazminat davası açması gerekiyor kulübün. Özellikle genel sekreterleri hakkında halkı kin ve galeyana teşvik etmek suçundan şikayetçi olunmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt