Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.195
- 25.583
- 2.598
Zeytinli yeni dusen bi video atti bana basliga baktim iste en net aci montaj degil.diyo ama.videoyu izliyorum oyle bisey yok avuçlama falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeytinli yeni dusen bi video atti bana basliga baktim iste en net aci montaj degil.diyo ama.videoyu izliyorum oyle bisey yok avuçlama falan
Bu yeni çıkan videoda adamın sadece 4 takipçisi var 73 gönderisi var bu işler net operasyon burada da Icardi'nin eli net siyah gözüküyor.
İşte onu diyorum çok net montaj var görüntü kalitesi yine kötüleşiyor seside sonradan eklemişlerdir.Neden bir anda kadraj uzaklasiyor? Tam olay aninda hemde. Algici picler alayinizi üst üste koyacağız lan
İki tane görüntü de ayni koltuktan atılma. İlk montajli görüntü de ayni tribun koltuğundan. Bunlar fenerlilerin organize işi. Siseleri sulari atanlarda fenerlilerdir net. Bunlar planli örgütlü yapmislar bu işiİşte onu diyorum çok net montaj var görüntü kalitesi yine kötüleşiyor seside sonradan eklemişlerdir.
Böyle ucuz saçmalıklar kulübün gündemi olmamalı.Kulup zahmet edip aciklama yapmayacak mi?
Kulup zahmet edip aciklama yapmayacak mi?
Normalde olmaz ama burası Türkiye her şey olabilir.
istemsiz gülümsedimBöyle ucuz saçmalıklar kulübün gündemi olmamalı.
Bu görüntülerden kimse ceza veremez.