#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezilsin kıçını kaldırıp pres yapacak gücün yok ve kenardaki hoca da seni 90 dk tüm maç saha da tutuyor yazıklar olsun.

Yeter da yoruldum, penalti dışında tek etkisi yok. Ne diye bu para ve sevgi. Geçin ya geçin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berbat iki metre önüne top geliyo hareket etmiyo ama nerde bunu oyuncak alcak hoca

Orta sahaya yardim etmediginde cok baski yiyoruz.
Aldigimiz son sorunlu yildiz olsun

Her maç penaltı bekliyoruz gol at diye bu sene harbiden sahada yoksun be

Gecen hafta adama kizdik diye bizi les ilan ettiler. Allahtan 90+ da atti da o kadar laf yedim. Ama suc bu adamda degil suc bu adami sakat sakat oynatip oyundan alamayanda. Kusura bakma hocam. Hem kendini hemde icardi'ye zarar veriyorsun.

Yönetimi bir kenara bırakıyorum, önce Şampiyonlar Lİgi şimdi de Avrupa Liginden eletti bizi. Gönül almaya devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten bu seneyi gözden çıkarmıştım

Adam bildiğin sıfır etki ile oynuyor

Oynatılması takıma yapılan terbiyesizlik

Millet Zaha'ya filan sövüyor ama

Zaha olsam bu adamın yerine yedek beklesem

Bende salarım ağa NET

Sezon sonu satılırsa hiç de üzülmem açıkça

fiziği çok kötu durumda,yedeği de yokk.Oynayacak mecbur..kalitesi ile ligde iş yapar..

Fizik olarak rezalet durumda, inşallah Nisan gibi toparlar

Ya hoca cikartmaktan korkuyor, ya istedigi zaman 90 dakika sahada kalma maddesi var sözlesmesinde. Baska aciklanamaz bugün oyundan cikmamasi.

Adam zaten birsey yapmamisken, takimin 10 kisi kaldigin an onu cikartip bari Teteyi alip sag tarafi tek Barisa birakmamaliydi.

Oyuncu kötü oynayabilir.. formsuz olabilir. Maçın gidişatı farklı tür bir oyuncuyu çekebilir.

Hocam neden hiç çıkmıyor İcardi oyundan? Prime Ronaldonun Messi'nin yeri gerip oyundan cikmisligi var?

Adamlar bizi dövüyor fiziğiyle İcardinin yürüyecek hali kalmadı ama çıkmiyor.

Tır gibi, kredisi malesef cok taraftarda, ancak sampiyon olamassak seneye yuhlanmaya baslanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt