#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim güney amerika gezinde sıçtığınızın dahi sitorisini atıyordunuz wanda yla, ceza aldın bir iki göndermeli sıtori at, hesabınızı kesecem de, dönüşüm muhteşem olacak filan de yalandan gaza getir bizi baari.
dikkat edelım de tatile gıtmesın o arada

Görüyorsun sana ve Galatasaray’a yapılanları. Biraz hırs yapsan, reklam, gezme tozma işlerini bırakıp aklını futbola versen ve kıçını biraz sıksan içinden geçeceğiz rakiplerin.

Senin Teknik direktörün takımı neredeyse eksik oynatan icardiyi oyundan almaya cesaret edemiyor.

Bir kaç maç istirahat edip, formayı kaptırma korkusu yaşamalı. Geçen yıl Gomis atıyordu, Barış Alper atıyordu. İcardi'yi bu sene kulübede tutmayı bırak, oyundan çıkarmaya korkuyor teknik direktörümüz.
icardinin form düsüklügü veya oynayip oynamamasi teknik bir karardir okan buruk bu konuda cevap verir veya vermez. ama bu ceza olayinin form düsüklügü ile ne alakasi var? aha adamlar montaj bir görüntüden GS düsmanligindan dolayi ceza verdi futbolcumuza. baska kulüp baskanlari ve rakip takimin baskani aciklama üstüne aciklama yapiyor ve bize saldiriyor. böyle bir ortamda icardi hakkinda ceza aciklanir aciklanmaz canli yayin yapmayan yönetim gözümde artik resmen mesruiyetini kaybetmistir ve derhal istifa etmelidir

icardinin form düsüklügü veya oynayip oynamamasi teknik bir karardir okan buruk bu konuda cevap verir veya vermez. ama bu ceza olayinin form düsüklügü ile ne alakasi var? aha adamlar montaj bir görüntüden GS düsmanligindan dolayi ceza verdi futbolcumuza. baska kulüp baskanlari ve rakip takimin baskani aciklama üstüne aciklama yapiyor ve bize saldiriyor. böyle bir ortamda icardi hakkinda ceza aciklanir aciklanmaz canli yayin yapmayan yönetim gözümde artik resmen mesruiyetini kaybetmistir ve derhal istifa etmelidir
Kimin işine yarıyor istifa edince. Tuzağa ne güzel gelmişsin.

Marka imaj davası açması gerekir. O ilk videoyu salan kişinin video editing bilmem ne ünvanı kanıtıyla birlikte İcardi markasına zarar vermekten şöyle 1-2 milyon euroluk tazminat davası açmalı ve burada da durmamalı.
Kulüp de icardiye sponsor olanların birinden bir resmi uyarı dilekçesi alıp bunu sebep gösterip yıllık 3-4 ne kadar alıyorsa bunun kalan sponsor ücretlerinin kaybı olacağı ile birlikte yaklaşık 10 milyon euroluk dava açmalı.

Evet 1 kişiye dava açıp geleceğini silkeceksin. Bunu yapacaksın ki sosyal medyadan edit yaptım ehe olmuş demenin neye mal olacağını tüm cümle alem görmeli.

Galatasarayin hakkini savunamayan babamin oglu olsa istifasini isterim
Hakları savunmuyorlar mı yoksa başka şeyler mi var bilemeyiz. Normal şeyler olmuyor. Tek odak saha içi olmalı sezon sonuna kadar. Şampiyon olmaktan daha büyük ceza yok bu kişilere karşı.

Zamanında Melo'ya ne yaptılarsa aynısını Icardi'ye yapıyorlar bu sene. Icardi mental olarak Melo kadar kuvvetli bir adam değil tek başına savaş vermez bunlarla, belli ki kulübün de futbolcusuna sahip çıkmaya niyeti yok. Melo'ya da hiç sahip çıkılmadı hatta içeriden bile vuruldu, üç senenin sonunda sokarım size de liginize diyip basıp gitti, yine aynısı olacak. Geçmiş olsun.

19500TL ceza vermisler birde. Yani 1905TL yazmaya gotleri yememis ama onu demeye getirmisler sanki operasyon cocuklari!

Icardi seneye gider..Yönetim de bankalar birliği anlaşmamız için iyi oldu maaş yükünden kurtulduk der erkekliğe leke sürdürmemek için..

Zamanında Melo'ya ne yaptılarsa aynısını Icardi'ye yapıyorlar bu sene. Icardi mental olarak Melo kadar kuvvetli bir adam değil tek başına savaş vermez bunlarla, belli ki kulübün de futbolcusuna sahip çıkmaya niyeti yok. Melo'ya da hiç sahip çıkılmadı hatta içeriden bile vuruldu, üç senenin sonunda sokarım size de liginize diyip basıp gitti, yine aynısı olacak. Geçmiş olsun.
Melofa farklı hikayeler vardı işin içinde fetocuların'da olduğu adli operasyon çalışmaları vardı.

İcardi vurdukça daha da zevk alan bir futbolcu. Melo'dan da daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Sessiz adamdan korkacaksın.
Adam kimseyi şeyine takmadan hayatını yaşıyor. Bazı şeyleri engellemenin de yolu basit yukarıda yazdım.
Menajeri var, sağlam bir avukat ekibiyle çalışırsın marka imaj davası açar milleti altına sıçtırırsın.
İcardi umursamasa bile bu işi türkiyedeki menajeri yürütebilir.
Keza avukatının da olduğunu düşünüyorum, reklamlarda falan oynuyor bu konuda sözleşmelerinin gittiği bir avukatı illa vardır. O nedenle o arkadaş da servetine servet katmak için uğraşsın dursun.

Melofa farklı hikayeler vardı işin içinde fetocuların'da olduğu adli operasyon çalışmaları vardı.

İcardi vurdukça daha da zevk alan bir futbolcu. Melo'dan da daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Sessiz adamdan korkacaksın.
Adam kimseyi şeyine takmadan hayatını yaşıyor. Bazı şeyleri engellemenin de yolu basit yukarıda yazdım.
Menajeri var, sağlam bir avukat ekibiyle çalışırsın marka imaj davası açar milleti altına sıçtırırsın.
İcardi umursamasa bile bu işi türkiyedeki menajeri yürütebilir.
Keza avukatının da olduğunu düşünüyorum, reklamlarda falan oynuyor bu konuda sözleşmelerinin gittiği bir avukatı illa vardır. O nedenle o arkadaş da servetine servet katmak için uğraşsın dursun.
Açıkçası ben böyle düşünmüyorum, ama umarım senin dediğin gibi güçlüdür. Melo'yu pes ettiremedikleri için adamı ailesiyle tehdit edecek noktaya gelmişlerdi, EmreB de baş azmettiriciydi. Icardi bunlarla hiç uğraşmaz basar gider.

Icardi eski saç modeline dönmeli
GGc3cUfWAAAKrnS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt