Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değiştirmedim. Bu sezon katkı vereceğini sanmıyorum. Sakat hala herifIyilesmeden oynamasin diordun rts. Yolunu mu gözler oldun?
Zaha iseIcardi'ye sakatlayanın kafasına dağıtsam 1 kere
Yav he heDeğiştirmedim. Bu sezon katkı vereceğini sanmıyorum. Sakat hala herif
Yerine oynayanların kötü oynaması Icardi'yi iyi yapmıyor. Dün oynasa da bir şey değişmezdiYav he he
Yerine oynayanlar en az onun sakat hali kadar oynuyordu degilmi? Görmesek inanacaz
Tabi kesin öyle olurduYerine oynayanların kötü oynaması Icardi'yi iyi yapmıyor. Dün oynasa da bir şey değişmezdi
oynar yav - ciddi durum olsa sağlık raporu tarzı açıklama yapılırdı.Yok mu bir gelişme bu adamın sakatlığıyla ilgili?
99 ikardi ile 9 ikardi arasında ciddi fark varGeçen yılın Beşiktaş maç özetlerini izledim, yay gibiymiş. Şimdi izlediğimiz adam İcardi ise geçen seneki neydi? tamam bu yılda önemli işler yaptı ama geçen seneyi görünce durduk yere üzüldüm.
Haydi be Mauro dön artık lütfen.
aktürk oraya buraya koşmakla ne başarmış oluyor üstat, maç başı 50 top kaptırıp takımın anasını ağlatıyor. evet icardi'nin gol problemi var bu ara ama onun dışında oyunu öyle kötü değil, milleti nasıl pozisyona soktuğu ara pasları vs tek tek aklımda. sezon geneli olarak icardinin bizi tek başına cl'ye soktuğunu unutmayınız ki ligde de asist sayısı iyi. demem o ki takımın sorunu icardi değil diğer adamlar bence, tete, zaha, os, beksizlik falan filanBazılarına göre hep başka suçlular oluyor. Bahanelerin sonu yok sonuçta. Herkesin yerin dibine soktuğu ve kimsenin beğenmediği Kerem ile Icardi'nin CL gol sayısı aynı. Birinin dokunulmazlığı var diğeri ise her şeyin suçlusu ve takımda her kötülüğün 1 numaralı nedeni. Biraz tutarlı olmakta fayda var. Biri 10 Milyon alıyor kafasına göre takılıyor s.k sallıyor, diğeri ise 1 Milyon alıyor ve her maç oraya buraya koşmaktan anası ağlıyor.
Normalde asla Kerem Icardi kıyası yapmak istemiyorum açıkçası pek sağlıklı bir kıyaslama da değil zaten ama birinin sonsuz dokunulmazlığı varken diğerinin her konuda hep günah keçisi ilan edilmesi normal değil.
10 milyon alıyorBu sene hiç ama hiç beğenmiyorum kendisini.
Aşkın olayım, döşe bana, dola boynuma diye takılan taraftarları bir kenara bırakırsak bu adam bu sene şimdiye kadar tam bir hayal kırıklığı. Yıllık 10 Milyon verdiğimiz adam oyun içinden gol atamıyor kaç zamandır. Ya hantallığından son vuruşlarda geç kalıyor, ya da fiziksel leş durumundan ötürü havaya bile sıçrayamıyor. Sakatlığının da etkisi büyük ama sakatsan da oynama birader kır kıçını otur iyileşene kadar.
Bazılarına göre hep başka suçlular oluyor. Bahanelerin sonu yok sonuçta. Herkesin yerin dibine soktuğu ve kimsenin beğenmediği Kerem ile Icardi'nin CL gol sayısı aynı. Birinin dokunulmazlığı var diğeri ise her şeyin suçlusu ve takımda her kötülüğün 1 numaralı nedeni. Biraz tutarlı olmakta fayda var. Biri 10 Milyon alıyor kafasına göre takılıyor s.k sallıyor, diğeri ise 1 Milyon alıyor ve her maç oraya buraya koşmaktan anası ağlıyor.
Normalde asla Kerem Icardi kıyası yapmak istemiyorum açıkçası pek sağlıklı bir kıyaslama da değil zaten ama birinin sonsuz dokunulmazlığı varken diğerinin her konuda hep günah keçisi ilan edilmesi normal değil.
Icardi size döşesin boynunuza dolamaya devam etsin hoşunuza gider böyle şeyler zaten. Beşiktaş maçında yine beklentilerden uzak kalırsa başkalarını suçlarız yine n'olacak suçlu çok nasılsa.