#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekme atatin bir tarafina saglam bir tekme koymak lazim.

Icardi'ye sakatlayanın kafasına dağıtsam 1 kere

Ne ara sakatlandı yine lan.

Yok mu bir gelişme bu adamın sakatlığıyla ilgili?

Geçen yılın Beşiktaş maç özetlerini izledim, yay gibiymiş. Şimdi izlediğimiz adam İcardi ise geçen seneki neydi? tamam bu yılda önemli işler yaptı ama geçen seneyi görünce durduk yere üzüldüm.
Haydi be Mauro dön artık lütfen.

Geçen yılın Beşiktaş maç özetlerini izledim, yay gibiymiş. Şimdi izlediğimiz adam İcardi ise geçen seneki neydi? tamam bu yılda önemli işler yaptı ama geçen seneyi görünce durduk yere üzüldüm.
Haydi be Mauro dön artık lütfen.
99 ikardi ile 9 ikardi arasında ciddi fark var

geçen seneyle bu sene arasında uçurum gibi fark var. doğru düzgün ne antrenman yaptı ne de ciddiye aldı. fizik kalitesi rezalet ötesi. bu yaptığı kendisini başı üstünde taşıyan hiçbir laf etmeyen taraftara hakaret.

Bu sene hiç ama hiç beğenmiyorum kendisini.

Aşkın olayım, döşe bana, dola boynuma diye takılan taraftarları bir kenara bırakırsak bu adam bu sene şimdiye kadar tam bir hayal kırıklığı. Yıllık 10 Milyon verdiğimiz adam oyun içinden gol atamıyor kaç zamandır. Ya hantallığından son vuruşlarda geç kalıyor, ya da fiziksel leş durumundan ötürü havaya bile sıçrayamıyor. Sakatlığının da etkisi büyük ama sakatsan da oynama birader kır kıçını otur iyileşene kadar.

Bazılarına göre hep başka suçlular oluyor. Bahanelerin sonu yok sonuçta. Herkesin yerin dibine soktuğu ve kimsenin beğenmediği Kerem ile Icardi'nin CL gol sayısı aynı. Birinin dokunulmazlığı var diğeri ise her şeyin suçlusu ve takımda her kötülüğün 1 numaralı nedeni. Biraz tutarlı olmakta fayda var. Biri 10 Milyon alıyor kafasına göre takılıyor s.k sallıyor, diğeri ise 1 Milyon alıyor ve her maç oraya buraya koşmaktan anası ağlıyor.

Normalde asla Kerem Icardi kıyası yapmak istemiyorum açıkçası pek sağlıklı bir kıyaslama da değil zaten ama birinin sonsuz dokunulmazlığı varken diğerinin her konuda hep günah keçisi ilan edilmesi normal değil.

Icardi size döşesin boynunuza dolamaya devam etsin hoşunuza gider böyle şeyler zaten. Beşiktaş maçında yine beklentilerden uzak kalırsa başkalarını suçlarız yine n'olacak suçlu çok nasılsa.

Bazılarına göre hep başka suçlular oluyor. Bahanelerin sonu yok sonuçta. Herkesin yerin dibine soktuğu ve kimsenin beğenmediği Kerem ile Icardi'nin CL gol sayısı aynı. Birinin dokunulmazlığı var diğeri ise her şeyin suçlusu ve takımda her kötülüğün 1 numaralı nedeni. Biraz tutarlı olmakta fayda var. Biri 10 Milyon alıyor kafasına göre takılıyor s.k sallıyor, diğeri ise 1 Milyon alıyor ve her maç oraya buraya koşmaktan anası ağlıyor.

Normalde asla Kerem Icardi kıyası yapmak istemiyorum açıkçası pek sağlıklı bir kıyaslama da değil zaten ama birinin sonsuz dokunulmazlığı varken diğerinin her konuda hep günah keçisi ilan edilmesi normal değil.
aktürk oraya buraya koşmakla ne başarmış oluyor üstat, maç başı 50 top kaptırıp takımın anasını ağlatıyor. evet icardi'nin gol problemi var bu ara ama onun dışında oyunu öyle kötü değil, milleti nasıl pozisyona soktuğu ara pasları vs tek tek aklımda. sezon geneli olarak icardinin bizi tek başına cl'ye soktuğunu unutmayınız ki ligde de asist sayısı iyi. demem o ki takımın sorunu icardi değil diğer adamlar bence, tete, zaha, os, beksizlik falan filan

Bu sene hiç ama hiç beğenmiyorum kendisini.

Aşkın olayım, döşe bana, dola boynuma diye takılan taraftarları bir kenara bırakırsak bu adam bu sene şimdiye kadar tam bir hayal kırıklığı. Yıllık 10 Milyon verdiğimiz adam oyun içinden gol atamıyor kaç zamandır. Ya hantallığından son vuruşlarda geç kalıyor, ya da fiziksel leş durumundan ötürü havaya bile sıçrayamıyor. Sakatlığının da etkisi büyük ama sakatsan da oynama birader kır kıçını otur iyileşene kadar.

Icardi size döşesin boynunuza dolamaya devam etsin hoşunuza gider böyle şeyler zaten. Beşiktaş maçında yine beklentilerden uzak kalırsa başkalarını suçlarız yine n'olacak suçlu çok nasılsa.
10 milyon alıyor
Kafasına göre takılıyor
S.k sallıyor

Bir oyuncu formsuz olur, kötü oynar, eleştirilir de, bu ne biçim üslup yahu? Düşman gibi.

10 milyonun yarısını sponsorlar ödüyor

Oyunu ile ilgili gayet de gelişme var başlangıç sakatlık dönemine göre. Kafasına göre falan da takılmıyor hatta tam tersi takımı en çok sahiplenenlerden biri.

S.k falan da sallamıyor. Adamın kafasına tuğla gibi su şişesi atılıyor.

Kimsenin de hiçbir şeyi boynuna doladığı da yok bu arada, normal cümleler ile futbol konuşmaya çalışıyoruz zaman zaman.

Tekme hikaye geçen hafta arka adalesini tutmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt