#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Mauro Icardi, takımla birlikte çalıştı.

1709400553410.webp

vay arkadaş.
adam madridde oynayan
valvarde, rodrygo, brahim diaz, camavingadan fazla maaş alıyor.
hala yok yarısını sponsor ödüyor diye küçümseniyor aldığı para.
hadi parasını alıyor karşılığını alabiliyormuyuz.
yok onuda alamıyoruz. sahada sadece dolaşıyor...
zahayla arası kötüymüş falan filan boş boş bahaneler.
yukarda arkadaş demiş çok haklı.
geçen sezon ki maçları açın bi izleyin neler yapmış, birde bu sezona bakın...
sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız şampiyonluk adına.
beyim kafa izni kullanıyor.
ne güzel memleket bee.
Maçları radyoda izlemeyi bırakalım

1 haftada olağanüstü fizik gücü kazanmadiysa derbide etkili olma ihtimali 0. İcardi geçen sezon show yaparken ayı gibi güçlüydü, haftalardır tek golü yok penaltı dışında, zaten Okan hoca ilk 11 oynatmaz derbide

Prag a baban mı attı golü?

Atti helal olsun, ligde en son ne zaman attı ? Gözümüz kör değil reis kusura bakma, ne görüyorsam onu söylüyorum art niyet olmadan, icardi geçen sezon boyunca ofsayta bile kalmamış bir adam, şimdi kadraja giremiyor

Atti helal olsun, ligde en son ne zaman attı ? Gözümüz kör değil reis kusura bakma, ne görüyorsam onu söylüyorum art niyet olmadan, icardi geçen sezon boyunca ofsayta bile kalmamış bir adam, şimdi kadraja giremiyor
Elindeki en iyi forvet o. bok atmak, sallamak onu iyi yapacaksa sabah akşam hepimiz yapalım. Altı üstü mayıs a kadar tüm takıma destek olunacak. Sonra itin bir tarafına mı sokuyorsunuz, göklere mi çıkarıyorsunuz istediğinizi yapın.

ikardo bu sene düzelmez artık

bu kadar kısa sürede fiziksel olarak level atlaması insan doğasına aykırı

denk gelir gollerini atar diye bekleyeceğiz.

ama önümüzdeki sene işi sıkı tutmak lazım.

Elindeki en iyi forvet o. bok atmak, sallamak onu iyi yapacaksa sabah akşam hepimiz yapalım. Altı üstü mayıs a kadar tüm takıma destek olunacak. Sonra itin bir tarafına mı sokuyorsunuz, göklere mi çıkarıyorsunuz istediğinizi yapın.

Bok atmıyorum, bu takımda icardiye gelene kadar 15 tane sorun var, ben olanı yazdım, icardi kötü oynarsa yine laf edilecek burada, yemin ederim tek kelime ağzımı açmadım maçlardan sonra, adamın bu sene sıkıntılar yaşadığı belli.

Diyorum bir daha yazayım, adamın fizik durumu çok kötü, derbiyi iyi oynaması bence çok düşük ihtimal, inşallah beni haksız çıkarır

Umarim yarin oynayamaz, ve sakatlanip 2-3 mac daha kacirir. Gs taraftari hak etmiyor icardiyi cunku

kalan haftaların en önemli ismi icardi

1 vites artırsa bile yeter

umarım bıraktığı yerden devam etmez

herşeyiyle özel 3-4 oyuncumuz var bunların en başında icardi geliyor

10 milyon alıyor
Kafasına göre takılıyor
S.k sallıyor

Bir oyuncu formsuz olur, kötü oynar, eleştirilir de, bu ne biçim üslup yahu? Düşman gibi.

10 milyonun yarısını sponsorlar ödüyor

Oyunu ile ilgili gayet de gelişme var başlangıç sakatlık dönemine göre. Kafasına göre falan da takılmıyor hatta tam tersi takımı en çok sahiplenenlerden biri.

S.k falan da sallamıyor. Adamın kafasına tuğla gibi su şişesi atılıyor.

Kimsenin de hiçbir şeyi boynuna doladığı da yok bu arada, normal cümleler ile futbol konuşmaya çalışıyoruz zaman zaman.

Sudan ucuz yani :)

Adam yok işte uzun zamandır yok. Durum ve gelinen süreç ortada. Bakalım bundan sonra ne yapacak.

Ligde de attı saydılar mi ? Adamin 7 nizami golünü saymadilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt