GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 305

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
419,9K
Sayfa
305/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1711644685825.webp

falcao geldiği zaman eleştirmiş nadir adamlardandım ne yazık ki haklı çıktım çünkü müzmin sakat ve pili bitik gelmişti. aynı tavrım bunda yok ama hayal dünyasında da yaşamıyorum .
sözleşmeyi kaptıktan sonra postu inceden serdi .
geçen seneki performansının yarısını oynamıyor .
canı isteyince top oynayan canı istemeyince kaçıp tatile gidip maçlarda kalender takılan adam topçumuz değil ama ne çare ki mecburuz.
medyatik tavrı çocuklara olan taraftarlık kozumuz imajının bizi de temsil etmesi gibi sebeplerden faydalanıyoruz kendisinden ama elmander gibi savaşmıyor da .
tam bir klas golcü .
disiplinli de olsaydı bu yaşta bize gelmez top class takımlarda olurdu . artık ne kadar verim alsak kardır.

falcao geldiği zaman eleştirmiş nadir adamlardandım ne yazık ki haklı çıktım çünkü müzmin sakat ve pili bitik gelmişti. aynı tavrım bunda yok ama hayal dünyasında da yaşamıyorum .
sözleşmeyi kaptıktan sonra postu inceden serdi .
geçen seneki performansının yarısını oynamıyor .
canı isteyince top oynayan canı istemeyince kaçıp tatile gidip maçlarda kalender takılan adam topçumuz değil ama ne çare ki mecburuz.
medyatik tavrı çocuklara olan taraftarlık kozumuz imajının bizi de temsil etmesi gibi sebeplerden faydalanıyoruz kendisinden ama elmander gibi savaşmıyor da .
tam bir klas golcü .
disiplinli de olsaydı bu yaşta bize gelmez top class takımlarda olurdu . artık ne kadar verim alsak kardır.
ulrich van gobbel'den sonraki en iyi santraforumuz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt