#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo kapisir bence Icardi‘yle. Üzerinden 10 sene gectigi icin unutuyor olabiliriz ama resmen fenerin kabusuydu adam. Maclarda da saglam kudurtuyordu.

Tabi Icardi böyle devam ederse dedigin gibi 1 numarayi kapar.
Hakanim doğru diyorsun. Melo'nun Olimpiyat'da tinercileri sahaya indirmesi var. Emre'yi attırması, penaltı kurtarması ve daha fazlası da var.

Ama ne bileyim direk iyi uykular demesi Ali Koc'a, derin Galatasaray pelerini, derbilerde çok sayıda gol, Ali Koç forması giymesi, "küçükken bana ateşle oynanmanın tehlikeli olduğunu söylenirdi" muhabbetti forması yakıldıktan sonra, U19'a 57 saniye sonrasında attigi gol hayvanatligi, fener ağlama muhabbeti, beni sevi ile dün aksam cikmasi. Herifin fener düsmanligi manyak derecede. Feci kurulmuş durumda ifb'ye.

benim için melo hala önde öyle de kalacak. fenerin karşısında yıllarca sönük kalmış galatasaray'a geldi melo. volkan'a kalafatiyla attığı gol bile yeter. çokta zeki topçuydu rakibin zayıf halkası kimse ona oynayıp kart aldırtmayı iyi bilirdi. attığı uzun paslarla her maç takımı soktuğu pozisyonlar ayrı. pirlo, vidal, pogbalı juve'ye orta sahada ezilmedik o kiymette bir oyuncudur. icardi de inşallah seneye daha iyi olur saha içinde asıl kudurtuculuğu yapar.

38 yaşına kadar devam etmeliyiz bir daha böyle bir adam bulamayız yürüyen karakter yürüyen taraftar oldu zaten tam bir golcü fiziksel seviyesi azalsa bile golcülüğü kalmaya devam edecek 38 yaşında bile gol kralı olur.

38 yaşına kadar devam etmeliyiz bir daha böyle bir adam bulamayız yürüyen karakter yürüyen taraftar oldu sadece tam bir golcü fiziksel seviyesi azalsa bile golcülüğü kalmaya devam edecek 38 yaşında bile gol kralı olur.
Ki Dzeko 38 yaşında 20+ yaptı.

Icardi net daha iyi bir forvet.

Lütfen ve de lütfen kampın ilk günü takımla birlikte idmana çıksında, yaz idmanı yesinde .Tek isteğimiz budur kendisinden.kendilerine iyi tatiller:)

Kendine bakan bir adam olsa 35ten önce Trye gelmezdi bunu kabul edelim

38 yaşında icardinin yürüyecek hali olmaz muhtemelen
Ceza sahasının icinde firsatciligi yeter. 38'inde burada olursa iyi bir ikinci forvet olabilir.

Ama bilemeyiz elbette. Kendi elinde hersey. Ama 2-3 yıla Arjantin yapar gibime geliyor.

Şu kortizon sonrası şişlikleri atıp fit bir yeni sezon oynamalı. Baktım da depar falan atıyormuş ilk sezonunda. Unutmuşuz o halini.

Ölüsü, en kötü hali gol kralı oldu inanılmaz bir şey. Son maçta bile gördük koşamıyor kral bu haliyle ligi salladı. Sağlam idman yaparsa tüm zamanların rekorlarını siler yeniden düzenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt