#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an önce tatile çıksın gezsin tozsun hevesini alsın, hevesini alsın da kampa geç katılmasın.
aynı şeyi yazmak için girdim. allahtan avrupa şampiyonası falan filan oynamıyor. şampiyonlar liginde de playofftayız. ligin ilk maçı ağustos 10unda falan olur heralde. temmuz ortasına kadar tatil yapsın tatile doysun kampa katılsın bi full icardi izleyelim önümüzdeki sezon.

Müesses nizam yine Galatasaray’a balyozunu indiriyor. Bu yaz sıkı çalış ve Galatasaray düşmanlarının planlarını g*tlerinde patlar kingo. Muhtaç olduğun kudret bünyende fazlasıyla var, sen yeter ki totonu kaldır.

1 dk sonra başlıyormuş

peh kutlamalardan önce şarkıcı süresindeki röportajmış...bir şey yok gibi

1717002419776.png

Mauro Icardi: "Beni buraya getiren insanlara çok teşekkür ederim. Taraftarların bana ve aileme sevgisi inanılmaz. Yeni nesilleri mutlu ettiğim için mutluyum." (GS TV Youtube)

Mauro Icardi: "Galatasaray’ı ilerletmek için buraya geldim ve takımın gelebileceği en iyi yere gelmesini istiyorum!"

Mauro Icardi: “Hem şampiyon olduk hem de gol kralı oldum. Çok mutluyum. Sesim kısık, çok eğlendik.”

1717002636420.png

Mauro Icardi: "Bu sezon bileğimden sakatlığım oldu, o yüzden yüzde yüzümde değildim. Hep devam etmek istedim, takımın yanında olmak istedim. Defalarca enjeksiyon yapılması gerekiyordu, fizyoterapistlerin yanına gitmem gerekiyordu. Sezon sonuna geldiğinizde bakıyorsunuz, 11 ay geçmiş, günlerce mücadele etmişiz, kazanarak devam etmişiz… Baştan beri istediğimiz hedefe ulaştık."

1717002786438.png

Mauro Icardi: "Taraftarın bana olan sevgisi sıra dışı. ‘Aşkın Olayım’ bir sembol oldu ve bu beni çok mutlu ediyor. Yıllarca ve günbegün bunu yaşamak istiyorum!

Kısa sürede beşinci yıldızımızı da almak istiyoruz. Artık hepimizin hedefi bu!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt