#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Başkanım bu İkardi de çok maaş alıyor. Satalım bunu. Yerine İspanya Ligi'nden 32 yaşındaki Sikiçiku'yu alalım. Kendisi gençliğinde çelsi altyapısında oynamış. Çok kalite topçu. Yıllık 4 milyon Euro ya çözeriz" denmesinden korkuyorum.

gssözlükten tarih tarih alıntı:

sezonun ilk resmi maçından, 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçında sakatlanana kadar,

8,5 maçta 10 gol 1 asist ile oynuyor. (buraya kadar cl play-offunda oynadığı oyun ile GS'ı cl gruplarına neredeyse tek başına sokuyor + 2 derbiyi tamamen kendisinin golleri ile kazanıyoruz).

------------------------------------------

bjk maçı sakatlığından, 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçına kadar,

8,5 maçta 2 gol 4 asist yapıyor. -bu arada cl'de de manu'ya bayern'e gollerini atıyor. ciddi yoğun maç temposunu cl+lig sakat sakat oynuyor.-

(bu maçta göz yayı kemiği kırılması adı verilen futbolda pek sık rastlanmayan bir sakatlık daha yaşıyor)

fb maçı sonrası, gördüğü insanlık dışı muamele sebebiyle 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçına kadar 10 maçta 6 maç oynayabiliyor. 4 maçı kaçırıyor.

3 maçı göz yayı kemiği kırılması yüzünden, ve 1 maç da görüntüden dolayı ceza aldığı için kaçırıyor.

adeta rakip topçular ve türk hakemleri tarafından dayak yediği bu 10 maçlık periyotta 2 gol 1 asist yapabiliyor.
----------------------------------------------------

ancak sonrasında tekrar beast moduna geçiş yapıyor.

kalan 11 maçta 11 gol 3 asist ile oynuyor.

iğrenç hakemlerin iğrenç kararları olmasa min 7-8 golü daha olur, belki de bu kadar sakatlanmazdı. el birliği ile mobbing yaptılar. hepsinin içinden geçti.

kudurttu. kuduradurun.

30 Haziran'da Nike ile sözleşme bittiği için o tarihten sonra iyi bir tanıtım bekiyorum güzel bir ürün yelpazesi ile. Bu tarz ürünler çıkarırlarsa ürün çeşitliliği için çok iyi olur. Alınan payda yüksek Puma'da Nike'a göre o da ciddi bir + olacak kulübün geliri açısından.

30 Haziran'da Nike ile sözleşme bittiği için o tarihten sonra iyi bir tanıtım bekiyorum güzel bir ürün yelpazesi ile. Bu tarz ürünler çıkarırlarsa ürün çeşitliliği için çok iyi olur. Alınan payda yüksek Puma'da Nike'a göre o da ciddi bir + olacak kulübün geliri açısından.

İcardi meselesinde Yetişkinlerden ziyade çocuklar için ürünleri ön plana cikarmak sanki daha iyi olur gibime geliyor.

Ayağına iyi bak kampa zamanında gel. İnterdeki fit halini istiyorum arkadas

Bu ürün gayet iyi mesela. Çocuklar için özel ürün olabilir ama yetişkinlerde de ciddi alıcısı var.
Evet aklıma getiren bu oldu. Şimdi ben birşey istesem ötelerim, fakat mesele çocuk olunca bunu yapmak çok zor. Okullar bitti karne hediyesi adı altında güzel bir kampanya yapılabilir.

İnşallah Erden Timur’un gidişi kötü anlamda etkilemez kendisini.

Seneye ufak da olsa bir şampiyonluk ihtimalimiz varsa tek sebebi kendisidir

Kendisinin gitmesine sebep olan kişiler yargılanmalıdır

Adamı hasta etmeyin

Di marzio acurdan aldıgın para ile haber yaparsın ha kral cevabıni yakında verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt