#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabahtan beri ısmarlama haber yazıyoruz

ve sen bu işe canak tutuyorsun............
Kim ısmarlamış ısmarlama olduğunun kanıtı ne

Di Marzio epey güvenilir bir kaynak tabii ki menajerler bu gazetecileri kontrol ediyor bir ölçüde ama bu kadar sallayamazlar. Icardi yalanlayana kadar muhtemeldir benim nezdimde

Kim ısmarlamış ısmarlama olduğunun kanıtı ne

Di Marzio epey güvenilir bir kaynak tabii ki menajerler bu gazetecileri kontrol ediyor bir ölçüde ama bu kadar sallayamazlar. Icardi yalanlayana kadar muhtemeldir benim nezdimde

Herif Mbappe haberini bile ingilizce girmezken, bizim Icardi'de niye italyanca hatic ingilizce tweet atiyor?

Bire bir ona yollanilan hazir mesaji tweetlemis gibi geliyor bana.

Herif Mbappe haberini bile ingilizce girmezken, bizim Icardi'de niye italyanca hatic ingilizce tweet atiyor?

Bire bir ona yollanilan hazir mesaji tweetlemis gibi geliyor bana.
Olabilir zaten de Icardi için yalanlaması çok basit

O yalanlayana kadar ne düşünmeliyiz? Herif gündemi çok yakından takip ediyor her şeye bir cevap veriyor. Belki de bunu ısmarlayan menajeridir

Gündemin falan da değişeceği yok, seçime kadar Aziz Yıldırım'ın lafları konuşulur ve o gündem seçimde zirve yapar

icardi para için gidecek olsaydı saudiye giderdi zaten geçen yaz

öyle bi durum olmadığına göre hem çok başarılı olduğu hem de krallar gibi yaşadığı bi ortamı terkedip başka bi kulübe nie gitsin ?

saçma

icardi para için gidecek olsaydı saudiye giderdi zaten geçen yaz

öyle bi durum olmadığına göre hem çok başarılı olduğu hem de krallar gibi yaşadığı bi ortamı terkedip başka bi kulübe nie gitsin ?

saçma
Erden Timur sayesinde ikna olduysa ve onun sayesinde buradaysa onun gitmesi sonrası boşluğa düşmüş olabilir belki

Erden Timur sayesinde ikna olduysa ve onun sayesinde buradaysa onun gitmesi sonrası boşluğa düşmüş olabilir belki

gs-icardi ilişkisi erden timuru aşalı çok oldu bence

ki timur resmi olarak bıraksa bile zaten görüşmeye dewam ederler

barcelona fln 50 milyon euro bonserwis teklif etmediği sürece biyere gideceğini düşünmüom

gs-icardi ilişkisi erden timuru aşalı çok oldu bence

ki timur resmi olarak bıraksa bile zaten görüşmeye dewam ederler

barcelona fln 50 milyon euro bonserwis teklif etmediği sürece biyere gideceğini düşünmüom

Ki etmezde :) Hele bu sezon ki performansi goz onune alinca.

Neyse, Icardi bu sebeple gidecekse gule gule cunku buraya imza atti. Buraya hizmet etmeli. Bu taraftar, Erden sayesinde bu klube asik degil.

La sen nasıl bir adamsın yönetimden birinin ayrılış toplantısında bile parlayabiliyorsun.

Adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt