- 15 Eylül 2009
- 65.596
- 11.910
- 3.163
eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda Nara'nın ikamesi olarak şu anda Meryem Uzerli var reiste Nurgül Yeşilçay az biraz daha genç olsaydı tam olarakta Wanda Nara'nın ikamesi olurde bence yavBir Türk kızı bulalım diyeceğim de Wanda sonrası pek kesmez gibi. Kesebilecek değil de yaklaşabilecek 2-3 hatun vardır en fazla.
Wanda Nara'nın ikamesi olarak şu anda Meryem Uzerli var reiste Nurgül Yeşilçay az biraz daha genç olsaydı tam olarakta Wanda Nara'nın ikamesi olurde bence yavAma Wanda Nara ile devam ederler büyük ihtimalle
![]()
Simge hikayeye attığı fotoğraf ve videolarda hem bu fontu kullanmıyo hem de bu şekilde yazmıyo deyip kaçarım ben kanks yav
Yerli kari konusunda sanaSimge hikayeye attığı fotoğraf ve videolarda hem bu fontu kullanmıyo hem de bu şekilde yazmıyo deyip kaçarım ben kanks yav![]()
Hadise'yi yapalım Mauro'ya.Wanda Nara'nın ikamesi olarak şu anda Meryem Uzerli var reiste Nurgül Yeşilçay az biraz daha genç olsaydı tam olarakta Wanda Nara'nın ikamesi olurde bence yavAma Wanda Nara ile devam ederler büyük ihtimalle
![]()
Uzun süre 1 evlilik istemiyo diye biliyom ben onu reis yavHadise'yi yapalım Mauro'ya.
Ben evlilik olarak hiç düşünmedim zatenUzun süre 1 evlilik istemiyo diye biliyom ben onu reis yav![]()

Sevgilisi Douglas Luiz ile birlikte Juve'ye transfer oldu.İcardi için kadın futbol takımına Alisa Lehman ı transfer edelim.