#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GTvIOJCXEAAbSrT

vallah yerinde olsam bu yaz transfer döneminde giderdim.

ne işi var bu başkan ve yönetimle.

Son 10 seneye damga vuran üç efsaneye sahibiz. Dries Mertens, Mauro İcardi, Hakim Ziyech. Bu adamların bu ülkede muadilleri veya rakipleri yok
hvscoi.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlıcam wandaya da aşk acısına da. Arkadaş adam fit geldi dedik şu hale bak. Boşanmaları hikaye dedik. Gerçek galiba. Adam her gün çöküyor. Boş havuz resmi paylaşmaktan bunalıma girdi. Getirsinler oradan bir Simge Sağın. O düzeltsin durumu. Unuttursun krala wandayı. Bu ne ya.

Wanda'yı geçtim çocuklarından ayrı kalmak bile koyar. Çocuklar okullar başlayınca gelir, o zaman toparlar. Tabi Wanda çocukları da Arjantin'de tutacağım derse, İcardi falan kalmaz kaçar gider ülkeden.

Koca villada tek başına yaşıyor, depresif fotolar atıp duruyor. Aslında tam bir aile babası ama adı çıkmış.

iki hazırlık maçında da çok kötüydü. Yine çok ağır ve güçsüz göründü. Sezon başı kampını yemesine rağmen yine geçen sezon ki gibi fiziksel olarak istikrarsız olması üzücü. Hazırlık maçlarında oyun içinde daha efektif gözüken bashuayi ile başlamak gerekiyor final ve ilk lig maçına. İcardi ise sonradan oyuna girip olumlu sinyaller verirse o zaman ilk 11 için düşünülebilir.

neredeyse melodan bile iyi bir bjk avcısı ama yarın pek etkili oynayabileceğini düşünmüyorum. Bats başlasın mauro sonradan girsin bence.

2 tane sallayınca kendine gelir baba. Fazla şey etmeyin her zaman ki hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt