#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha'ya gelsin devamlı top dağıtsın, hücumu şekillendirsin demiyoruz ki bunu en iyi yapan adam kane zaten. Kendini markajdan kurtarsin 2 stoperin kucağına biniyor. Fizik olarak iyi durumda degil statik kalıyor.

daha hareketli oynaması lazım evet doğru da o golde yaptığını bekliyoruz demişsin ona cevaben yazdım renktaş

daha hareketli oynaması lazım evet doğru da o golde yaptığını bekliyoruz demişsin ona cevaben yazdım renktaş
Yav yok o lafın gelişi.. ihtiyar dzeko bile her maç 2-3 kere kendini markajdan kurtarıyor alan açıyor. İlk geldiği sezonun özellikle ikinci yarısı icardi bunu çok iyi yapıyordu. Top gelmiyor vs ona katılıyorum pozisyona sokamiyoruz eyvallah da abim sende çok durağansın stoperlerin kucağında bekliyorsun. Toparlayacagini düşünüyorum bakalım hayırlısı

images.webp

sahada duygusal bir icardi görüyorum. İşler istediği gibi gitmiyor ve moraller düşük.

geçen sene şişmandı, sakattı, sıkıntılıydı, fener maçında kaybolmasına çok ses etmedik, hocanın bombok kanat tercihlerine yıktık olayı. bu sene de her büyük maçı beşiktaş maçı gibi oynarsa ciddi sıkıntı yaşarız, iki tarafta da. oyun tarzı olmayabilir ama yılda 10 milyon euro kazanan adam da her maçı kayseri'ye karşı oynuyomuş gibi sadece ayağına top bekleyip kazma takım arkadaşları topla savaşırken toptan kaçamaz. bugüne kadarki performansıyla galatasaray tarihinin en büyük 2-3 golcüsünden biri ünvanını hak ederek kazandı, galatasaray tarihinin en büyük 4-5 efsanesinden biri haline dönüşebilir mi kendi çabasıyla tahlil edeceğiz.

Abi bu herifin ailesinden kopmuş olma durumunu bi şekil çözmemiz gerek

Acil

Abi bu herifin ailesinden kopmuş olma durumunu bi şekil çözmemiz gerek

Acil
Hocam durumu zor olabilir, seviyor ve saygı duyuyoruz ama öyle kritik noktadayız ki CL'ye gidemezsek o bizi rehabilite etsin noktasına gelirim. Yaptıklarını görmezden gelecek kadar nankör değilim ama yapmadıklarını da unutacak kadar saf olmamak lazım.

adam ayakta duramıyor 2li mücadeleye giremiyor bile ne anlatıyosunuz arkadaş siz bilmiş gibi yok ceza sahası golcüsü bilmemne ya
Bu adam ilk geldiğinde güçlüydü şimdi sahada dolaniyor. Boyle.gitmaz umarim. Böyle güçsüz olursa kapı orda. Umarım düzelir kalitesi belli sonucta

Hocam durumu zor olabilir, seviyor ve saygı duyuyoruz ama öyle kritik noktadayız ki CL'ye gidemezsek o bizi rehabilite etsin noktasına gelirim. Yaptıklarını görmezden gelecek kadar nankör değilim ama yapmadıklarını da unutacak kadar saf olmamak lazım.
Saygı duyuyorum bu görüşe

Benim ise şu an Icardi ile olan duygusal bağım Özbeksaray ile olandan daha derin

Kafasını toplaması lazım ama son maç takım olarak döküldük, bireysel yorum yapmak istemiyorum şu an. Böyle devam etmemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt