#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39 yasindaki dzeko bu degilde sanki kendisi gibi.Hareketli oldugu zaman icardiydi şuan inanilmaz hareketsiz.

dzeko her zaman iyi futbolcu icardi iyi golcüydü. 10 sene önce de böyleydi bugün de böyle. dzeko'ya bu yaşta bu efor için takdir verilir de türkiye'ye 20 milyon verip adam getireceksen bu dzeko değil, icardi-nesyri-immobile olur. geçen yıl özellikle konya'daki son vuruş performansıyla şampiyonluğumuzdaki katkısı büyüktür tabi kansız kralın, bosna'nın yüz karasını tebrik ederiz.

Ceza sahası çevresinde çok tehlikeli ve oyun zekası çok yüksek ama oyun içinde tamamen kayboluyor artık, ilk geldiği haliyle alakası yok. Bu sene taraftarla arasının bozulacağı sene olacak galiba.

her eli yüzü düzgün takıma karşı savunmaların arasında eriyip gitmesi trajik hale geldi artık. nerede o fb deplasman derbisindeki topu alıp giden adam nerede şimdiki adam

bu sene son senesi olacağı belli ama bu sevgiyi dünyanın hiç bir yerinde bulamaz. bundan 6-7 sene sonra futbolu bırakınca özler buradaki zamanını. o yüzden cılkını çıkarmadan yüzde yüzünü versin

Mauro Icardi'nin paylaşımı: "Süper Lig başlamak üzere. Geçen yıl 25 golle Gol Kralı olma onurunu yaşadım. Bu yıl yine takıma yardımcı olmaya çalışacağım."

1723052719656.webp

Gayet motive ve neseli gözüküyor. Yok yerden malzeme üretmeyin pls

Maç anında da yazdım. Bu adam orta sahaya gelmediği hiç bir maçtan iyi oyun beklemeyin. O gece kendi çıkıp Bats tek oynasaydı 5 - 0 bitmezdi.
Yeni gelen Sara'nin içinden Modric çıkmazsa yine bireysel kahramanların ayağına bakacağız

Götleri yemediği için imzasız yalan haber yaptırmış birisi

O haber doğru olsun. Bu yönetimi kötü duruma düşürür. Herkes zaten İcardinin bize ne kadar bağlı olduğunu biliyor.

İcardi de anladı bu yönetimin bizi sabote ettiğini

Bu ara Dursun da doğrulamış bir bölüm parasını almadığını. Sponsorların bi kısmı çekildi galiba ve paraları ödememiş. Sponsor dedi bende inaniyorum tabi. Bi de sorun olacağını düşünmüyorum falan diyo. Naptık biz abi bunu hak etmek için

Bu ara Dursun da doğrulamış bir bölüm parasını almadığını. Sponsorların bi kısmı çekildi galiba ve paraları ödememiş. Sponsor dedi bende inaniyorum tabi. Bi de sorun olacağını düşünmüyorum falan diyo. Naptık biz abi bunu hak etmek için
Nerede demiş Dursun bunu? Link alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt