#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro İcardi'yle ön alan baskısı oynayamazsın, olmuyor işte.

Net 9 numara adam çaresizlikten orta saha yuvarlağı içinde geziyor bunun adına da özveri diyorlar alakası yok adam gelmeyen ortalar yüzünden sıkılıp kendini geri atıyor bir ara Barışa kızıyordu yap artık şu ortayı diye ...

Net 9 numara adam çaresizlikten orta saha yuvarlağı içinde geziyor bunun adına da özveri diyorlar alakası yok adam gelmeyen ortalar yüzünden sıkılıp kendini geri atıyor bir ara Barışa kızıyordu yap artık şu ortayı diye ...
Bu konuda haklisin ama fiziki anlamda yinede cok agir kaliyor Icardi birebir pozisyonlarda. Kontraya cikmak istersek, sen Barisin yerinde olsan, Icardiye o pasi atarmisin?
Biliyoruz ki, Icardi adam gecemiyor artik. Ciddi bir sekilde, son büyük sakatligindan sonra, bir yavaslama, hantallasma ortada. Suan bizim adimiza ideal bir forvet degil.

İcardi ağamız gününde olacakta bizi kurtaracak al kurtardı gördük

Bir kişinin konforu için diğer bütün futbolcuların özgürlüğü elinden alınmış.Bu olunca takımda herkes beyinsiz gibi oynuyor.

Geçen sezon haketmediği halde bir çok maçta 90 dakika sahada kaldı.Hoca çıkarmaya korkuyor diğer oyuncular en ufak ters düştüğünde zaha misali takımda dışlanıyor hatta baştada bunu hoca denen şahıs yapıyor

Ulan burası illa her vakit bir futbolcunun çiftliğine dönüşmeli mi.

Bizim taraftar birilerini put yapar birileri de sahada kıçını yırtsa yaranamaz bu hep böyle olmuştur.

Eleştiri kültürü yok hindunun ineğe taptığı gibi bazılarına tapınırlar.Biride eleştirdi mi saldırırlar

Yılda 8 10 milyon para alıyor bu adam cenneti bulmuş oynadığı toptan çok magazinle gündeme geliyor kimin umrumda son dakika rizeye 6.golü atan icardiiiiii bu bizim seyirciye yetiyor.

Üç maç kenarda oturtsun okan bak bu takım nasıl top oynuyor herkes görecek tabi okanın büzüğü yerse

Gitsin abi, ben bu ülkede kaliteli olan şeylerin eriyip gittiğini görmekten çok sıkıldım artık

İcardi falan size çok

Su adami zaten bu yuzden alabildik ya. Adam pres oyununda yok, kosmaz. Onuda eklese oyununa gider en buyuk takimlarda oynar. Yok yani Icardinin o presi yok oyununda hic olmadi da.

bazen topla çok oynuyor tek vuruşla vurabileceği topları cok ayagında ezıyor onun harici dün yapacagı bir şey yoktu iyi olan tek şey taraftardı

devre arası gider gibi geliyor bana. sonra k.pasa'dan filan 10-15 milyon verip alırız bir golcü

Neden millet boş kaleye gol kaçırmış gibi yorum yapıyor anlamıyorum :d Adama 1 tane pozisyon hazırlayabildik onda da önünde 4 adam vardı. Elinden geleni yaptı bi ara orta sahada geçiş hücumu engellemek için sarı falan görüyodu. Dünkü maç özelinde bir suç bulmak anlamsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt