#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon en büyük emeğini gösteriyor. geçen sene daha düşük kasa rakiplere goller atıp bizi şl'ye sokan icardi vardı. orda golcülüğünü göstermişti ama bu sene karakterini de gösteriyor. ben hiç icardi'nin bu kadar geriye gelip top aldığını, takımını ileri taşımaya çalıştığını görmedim. geçen sene koşamazken 11 oynayan adam bu sene 10 numara olmayı da kabul ediyor, geride presi de, çift santraforu da. ben kendisinden özellikle saha dışında fazlasını bekliyorum ama saha içinde bile eksiğini yapsa bu ülkede kimse ne şaşırır ne de yargılar. inşallah hocanın işine daha çok karışır ve kimi saçmalıklardan takımını kurtarır. bunu zamanında sneijder yapıyodu, şimdi de yakın dönem en büyük efsane adayımızdan bekliyoruz.

emareler iyi değil icardo noktasında Kero admirim ve sametle artık aynı çizgideyim

pas ve orta özürlüsü kanatlarla anca bu kadar oluyor...takımda son yıllarda bizde orta açabilen bir kanat bek vardı onuda çöpleştirip yolladık...

Gesendet von meinem SM-F936B mit Tapatalk

interden beri babayı ilk defa bu kdr fit görüyorum.

bir de ritim yakalasa

İnter'deki prime hali geri gelse şampiyon yapar belki ama final maçlarındaki rezil oyunumuza çare olmaz. Bizim berbat taktiğimizde prime hali de isyan eder Arjantinli dostlarını çağırır.

Çok çok çok iyi topçu ama ön alan presinin uç oyuncusu olacak durumu yok adamın. Ona uygun bir taktikle oynasak belki 40 tane atar bu ligde o ayrı.

Geçenlerde kendisine kızıyordum şimdi farkına vardım, Okan beyefendinin futbol mantığı yüzünden geriye gelmek zorunda kaldığını gördüm.

kaloriferci olsa buna sezonda 89 gol falan attırırdı. başımızdaki teknik traktör orta sahadan oyun kuruculuk yaptırmaya çalışıyor.

allahım bizi kimlerle sınıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt