Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.934
- 39.722
- 2.953
Takimin stari, ṣampiyonluk macinda sembolik de olsa sure alir, mactan sonra showunu yapar. Yazalim buraya dursun ilerde alintilariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Td gibi olmuş yav hemen sezon sonuna kadar hocanın yardımcısı olarak akredite edelim.
Geçen konusunda da dedim osimheni 4 kişi kucağına alınca ne yapacaksınız diye bugün maçta bir posıizyon var osimhen gol atmasın diye 5 kişi arasına hapsetmişler.eee icardi olmazsa koşan adamlarla daha çok pozisyona gireriz dediler bana
Geçen konusunda da dedim osimheni 4 kişi kucağına alınca ne yapacaksınız diye bugün maçta bir posıizyon var osimhen gol atmasın diye 5 kişi arasına hapsetmişler.
Bir maçta aşar iki maçta aşar sonra iş oyuncuyu sürekli zorlamaya götürür.
İcardi rolünü ya sallai'ye vememiz lazım yada oraya farklı bir entegrasyon gerekiyor.
Icardi'nin rolunu Baris'a vermemiz lazım bence. Osimhen-Baris ikilisi fizik güçleriyle rakip defansı ezerler. Osimhen, Baris, Mertens üçlüsü Drogba, Burak, Sneijder üçlüsü gibi olur.Geçen konusunda da dedim osimheni 4 kişi kucağına alınca ne yapacaksınız diye bugün maçta bir posıizyon var osimhen gol atmasın diye 5 kişi arasına hapsetmişler.
Bir maçta aşar iki maçta aşar sonra iş oyuncuyu sürekli zorlamaya götürür.
İcardi rolünü ya sallai'ye vememiz lazım yada oraya farklı bir entegrasyon gerekiyor.
Bazı maçlar okey. Ben bu maçta örneğin barış ile bunu yapmamız gerektiğini de söyledim ama barışta futbol bilgisi çok yok maalesef. Derbiler gibi tüm takımın konsantrasyonunun üst düzey olduğu zorlu maçlarda bu işi iyi başarır ama her maç olmaz onun kanat oyunundaki etkinliğini azaltırız. Vücudu toparlanmaya başlamış biraz odaklandığında geçen seneki barış gelir aralık gibi.Icardi'nin rolunu Baris'a vermemiz lazım bence. Osimhen-Baris ikilisi fizik güçleriyle rakip defansı ezerler.
Futbol zekasi çok yüksek degil ama skor katkisi ve fizik kalitesi Sallai'nin çok uzerinde.Bazı maçlar okey. Ben bu maçta örneğin barış ile bunu yapmamız gerektiğini de söyledim ama barışta futbol bilgisi çok yok maalesef. Derbiler gibi tüm takımın konsantrasyonunun üst düzey olduğu zorlu maçlarda bu işi iyi başarır ama her maç olmaz onun kanat oyunundaki etkinliğini azaltırız. Vücudu toparlanmaya başlamış biraz odaklandığında geçen seneki barış gelir aralık gibi.
Bek mi. Sallamayalım. Adamın en etkin olduğu maçlar milli maçlar onda da hep ileri uç oyuncularından birisi olarak oynatılıyor. Net olarak icardinin girdiği pozisyonlar girebilecek tek oyuncu. Topu alır sürer ayrıca osimheni de kantarda oynayacak yunus barış gibi oyuncuları da rahatlatır.Sallainin bizde oynayacağı tek mevki sağ bektir.Çocugun hiçbir özel becerisi yok
Bence de kanat bek oynamalı. Üretken, skorer bir adam değil gibiSallainin bizde oynayacağı tek mevki sağ bektir.Çocugun hiçbir özel becerisi yok
Bek mi. Sallamayalım. Adamın en etkin olduğu maçlar milli maçlar onda da hep ileri uç oyuncularından birisi olarak oynatılıyor. Net olarak icardinin girdiği pozisyonlar girebilecek tek oyuncu. Topu alır sürer ayrıca osimheni de kantarda oynayacak yunus barış gibi oyuncuları da rahatlatır.
İyi de barışın en büyük etkinliği kanat oyununda ani patlamaları topu alıp sürmesi. Hele rakip az yorulur bu enerjisini diri tutarsa rakip için büyük tehlike. Karambol futbolu oynasak sürekli rakip oyuncuları rahatsız edip kanatlardan gideceğiz futbolu oynasak evet bu oyuncu barış olmalı ki derbi ve büyük maçtan kastım buydu. Misal samsun, bodrum, trabzonspor gibi sürekli bek ve stoper arasında büyük boşluklar veren takımlara karşı barışı forvette oynatıp sallaiyi kanat oynatmak net kendimize ihanet olur.Futbol zekasi çok yüksek degil ama skor katkisi ve fizik kalitesi Sallai'nin çok uzerinde.
Bizim burada sallanın bedeninden çok futbol aklından yararlanmamız gerekiyor. Osimhen geldiğinden beri de icardi 1. gol atsın dediğimiz adam değil, yapılması gereken osimheni rahatlatmak ve sallainin kendini unutturmasından yararlanmak.İcardinin girdiği pozisyonlara giremez de, girse de atamaz, adamın sezon istatistikleri 3 gol 4 asist falan.Kesinlikle yedek olmalı bence.
Bu adam freiburgda yedekti, gelip burada ilk 11 oynarsa oyun gücümüz çok düşer, bugun olduğu gibi.
Sallai ilk 11 oyuncusu degil bence; Mertens, Yunus ve Baris'i yedekler.İyi de barışın en büyük etkinliği kanat oyununda ani patlamaları topu alıp sürmesi. Hele rakip az yorulur bu enerjisini diri tutarsa rakip için büyük tehlike. Karambol futbolu oynasak sürekli rakip oyuncuları rahatsız edip kanatlardan gideceğiz futbolu oynasak evet bu oyuncu barış olmalı ki derbi ve büyük maçtan kastım buydu. Misal samsun, bodrum, trabzonspor gibi sürekli bek ve stoper arasında büyük boşluklar veren takımlara karşı barışı forvette oynatıp sallaiyi kanat oynatmak net kendimize ihanet olur.
Tam tersi oynamalı ki eğrisi doğrusuna gelsin.
Takımda top sürebilen hızlı kanat oyuncumuz olsa barış dediğin bölgede oynamalı ama maalesef bu da yok. Mevcut kadroda eğer maça çift forvet çıkacaksak bu işi yapmamız gereken adam da belli.
Bizim burada sallanın bedeninden çok futbol aklından yararlanmamız gerekiyor. Osimhen geldiğinden beri de icardi 1. gol atsın dediğimiz adam değil, yapılması gereken osimheni rahatlatmak ve sallainin kendini unutturmasından yararlanmak.
Golü atması gerken adamlar. Yunus, mertens, osimhen, defansif oyuncuların katkısı. 6 milyon bonservis 2.5 milyon euro maaş verdiğimiz adamı yedek bekletemeyiz. Altı üstü türkiye süper liginde oynnuyoruz ve bu adam avrupa maçlarında oynamıyor zaten. 2 haftada bir avrupa kupası maçı varken ligde net bir rolde daha çok oynatmamız gerekiyor.