Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.922
- 13.814
- 2.828
Bugün sahada olsaydı Manaj'ın içinden geçmişti o olay sonrasında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zemin yüzünden 4-5 oyuncu sakatlandı.Ben kader diyemiyorum.Zeminler böyle olmasa bu oyuncular sakatlanmayacaktı belkide.Icardi öyle bir durum yarattı ki, adamı en kötü haliyle en az 2 kişi tutuyordu. Önde baskıyı koşmadan bile en iyi şekilde başlatıyordu. Adam duracağı yeri, top rakipteyken alacağı pozsiyonu mükemmel biliyor.
Osimhen'le birlikte izleyecektik , çok büyük kayıp ve kadersizlik bu.
Zemin yüzünden 4-5 oyuncu sakatlandı.Ben kader diyemiyorum.Zeminler böyle olmasa bu oyuncular sakatlanmayacaktı belkide.
Millet işini gücünü bıraktı senin üzüntünü sahiplendi destek oldu.
Hadi İstanbula dönmüyorsun şu maçtan sonra bir paylaşım yapmamak kulübe destek olmamak ne kadar aidiyet göstergesi bilemiyorum. Biz mi fazla duygusallaştırıyoruz acaba?
Biri bizi bu kadar sevse aldığım her fırsatta destek olsa buzullarda olsam desteğimi gösteririm.
Sanmıyorum totalde maç biteli 6 saat civarı falan oldu.Arjantin'de mi bu herif, arada saat farkı etkileyici midir? Kayıtsız kalmaz gibime geliyor, salar bir sıtori-açıklama.
Bu kadar olay sonunda buna mı taktik taha yaMillet işini gücünü bıraktı senin üzüntünü sahiplendi destek oldu.
Hadi İstanbula dönmüyorsun şu maçtan sonra bir paylaşım yapmamak kulübe destek olmamak ne kadar aidiyet göstergesi bilemiyorum. Biz mi fazla duygusallaştırıyoruz acaba?
Biri bizi bu kadar sevse aldığım her fırsatta destek olsa buzullarda olsam desteğimi gösteririm.
Yav hocam yapmayın şöyle. Adamın sakatlığı ayrı, herşeyi geçtim adam çocukları için bir savaşın içinde. Bugün olmaz yarın yapar. Belkide kulüpte aramadigi kimse kalmamıştır. Herşeyi sosyal medyaya yansımasını lazkmMillet işini gücünü bıraktı senin üzüntünü sahiplendi destek oldu.
Bu kadar olay sonunda buna mı taktik taha ya
Yanlış anlamayın kendimi hatasızım diye savunmuyorum ama benim ikonum olacak futbolcu beni saha dışında da yalnız bırakmayacak.Yav hocam yapmayın şöyle. Adamın sakatlığı ayrı, herşeyi geçtim adam çocukları için bir savaşın içinde. Bugün olmaz yarın yapar. Belkide kulüpte aramadigi kimse kalmamıştır. Herşeyi sosyal medyaya yansımasını lazkm
Yeni sevgilisi olan China Suarez ile önce bowling salonunda öpüşmüşler daha sonrasında ise beraber gece kulübüne gitmişler yav
![]()