- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Kime bu lafın?Anasına sövülmesini isteyenler her daim vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime bu lafın?Anasına sövülmesini isteyenler her daim vardır
Sakat değildir diyen her kimseKime bu lafın?
Tamam ben sakat olduğuna inanmıyorum. Sövsene hadi anneme. Erkeksen sövSakat değildir diyen her kimse
Sakat değil mi diyorsun gerçekten? Bunu kanıtla eğer böyle iftira atmayı seviyorsan yok yapamam diyorsan bir daha burada mesaj atmana müsade bile etmeyeceğim.Tamam ben sakat olduğuna inanmıyorum. Sövsene hadi anneme. Erkeksen söv
Neyi ispatlayım biraderim? Ben kulüp doktoru muyum veya çalışanı mıyım ki kanıtlayım bunu? Sakat değil demiyorum farz et ki ben sakat olmadığını düşünüyorum diyorum. Ee sane ne kime ne bundan? Herkes istediğini düşünür, söyler.Sakat değil mi diyorsun gerçekten? Bunu kanıtla eğer böyle iftira atmayı seviyorsan yok yapamam diyorsan bir daha burada mesaj atmana müsade bile etmeyeceğim.
Senin sırtın falan mı kaşınıyor hayırdır?Neyi ispatlayım biraderim? Ben kulüp doktoru muyum veya çalışanı mıyım ki kanıtlayım bunu? Sakat değil demiyorum farz et ki ben sakat olmadığını düşünüyorum diyorum. Ee sane ne kime ne bundan? Herkes istediğini düşünür, söyler.
Daha birkaç mesaj yukarıda ben ve bir arkadaş bunu ima etmişiz zaten. Kalkıpta bunu göre göre anne karıştırmak nedir? Bu nasıl bir seviyesizlik? Attırmazsan attırma çokta umrumda al forumunu başına çal.
Herkes nasıl istediğini söyler düşünür yahu. Bu mantıkla x kişisi sana hakarette edebilir. Kulüp doktor sakat demiş zaten sen bunu kabul etmiyorsan o zaman ispatlaman lazım. O zaman herkes herkese istediğini söylesin sonra bu benim düşüncem desin. Düşünce, söylem özgürlüğünü yanlış anlamışsınız bence.Neyi ispatlayım biraderim? Ben kulüp doktoru muyum veya çalışanı mıyım ki kanıtlayım bunu? Sakat değil demiyorum farz et ki ben sakat olmadığını düşünüyorum diyorum. Ee sane ne kime ne bundan? Herkes istediğini düşünür, söyler.
Daha birkaç mesaj yukarıda ben ve bir arkadaş bunu ima etmişiz zaten. Kalkıpta bunu göre göre anne karıştırmak nedir? Bu nasıl bir seviyesizlik? Attırmazsan attırma çokta umrumda al forumunu başına çal.
.Senin sırtın falan mı kaşınıyor hayırdır?
Recep'in mesajına cevap veriyorum ondan önceki muhabbetlerden bana ne sanki ona göre yorum yaptığımı nerden çıkardın?
Böyle ileri geri konuşacak cesareti sana kim veriyor?
sakat degıl mı diyorsun ustadYav geçenleerde bir yerde video attım konunun birine.
Bana da kolayca yürüyebilmesi garip gelmişti anca icardinin yaşadığı sakatlıkta diğer diz kas ve bağ grubunu sıkı bir şekilde kasabilirsen merdiven de yürüyebilirmişsin. Hatta koşu bile atabilirmiş.
Sorun burada örneğin bir bacağının üzerine bükülmeye çalışması imkansız bu da sportif faaliyetleri yapamayacakları yapmaya çalışsalar bile performanslarını %90 oranında azaltacak bir eylem.
Emekli dayı modunda orta sahada yanındakine pas dağıtarak oynayabilirsin misal.
Ameliyat sonrasında ise ameliyattan 12 saat sonra dizini 90 dereceye kadar kontrollü bir şekilde bükebilir. Koltuktan inebilir, dışarı çıkıp yürüyüş yapabilirmişsin.
Sadece ameliyattan 15 gün sonra fizyoterapist eşliğinde fiziksel aktivitelere başlanıyormuş.
Bağ kopması diyince aklımıza bacağı kontrol edemeyecek düzeyde hareket geliyor elbette.
Bizde bu intibayı oluşturan rodrinin mısır mumyası gibi gezmesi oldu. Bizim icardi çok relax atlattı ameliyat sonrasını, normali böyle mi acaba cidden yoksa bu icardi anormal bir adam mı. Geçen sezon da sakat sakat oynuyorduYav geçenleerde bir yerde video attım konunun birine.
Bana da kolayca yürüyebilmesi garip gelmişti anca icardinin yaşadığı sakatlıkta diğer diz kas ve bağ grubunu sıkı bir şekilde kasabilirsen merdiven de yürüyebilirmişsin. Hatta koşu bile atabilirmiş.
Sorun burada örneğin bir bacağının üzerine bükülmeye çalışması imkansız bu da sportif faaliyetleri yapamayacakları yapmaya çalışsalar bile performanslarını %90 oranında azaltacak bir eylem.
Emekli dayı modunda orta sahada yanındakine pas dağıtarak oynayabilirsin misal.
Ameliyat sonrasında ise ameliyattan 12 saat sonra dizini 90 dereceye kadar kontrollü bir şekilde bükebilir. Koltuktan inebilir, dışarı çıkıp yürüyüş yapabilirmişsin.
Sadece ameliyattan 15 gün sonra fizyoterapist eşliğinde fiziksel aktivitelere başlanıyormuş.
Bağ kopması diyince aklımıza bacağı konto edemeyecek düzeyde hareket geliyor elbette.