Hasan Bekir
Berlin Panteri
Kesemez ortada çocuklar var ama şu dava bittiğinde minimuma indireceğini umuyorum. Tekrar barışırlarsa İcardi'nin zekasından şüphe edeceğim çünkü.Anlamadım da. icardi şu kadınla irtibatını tamamen kesemedi bir türlü
Kesemez ortada çocuklar var ama şu dava bittiğinde minimuma indireceğini umuyorum. Tekrar barışırlarsa İcardi'nin zekasından şüphe edeceğim çünkü.Anlamadım da. icardi şu kadınla irtibatını tamamen kesemedi bir türlü
Haydaaaa
Yeni biriyle sevgili olup evlensin önüne baksın. Kurtulsun artık şundan, biz bile sıkıldıkKesemez ortada çocuklar var ama şu dava bittiğinde minimuma indireceğini umuyorum. Tekrar barışırlarsa İcardi'nin zekasından şüphe edeceğim çünkü.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama China diye biriyle sevgiliymiş.Yeni biriyle sevgili olup evlensin önüne baksın. Kurtulsun artık şundan, biz bile sıkıldık
Umarım doğrudur. Bu kadın yine dümeni icardiye kırabilir ama aklı varsa hadi lan der. Huzur vermez icardiye wandaNe kadar doğru bilmiyorum ama China diye biriyle sevgiliymiş.
Bu Wanda tam bir televole kadın gündemde olmak için bir çok şey yapabilir.Umarım doğrudur. Bu kadın yine dümeni icardiye kırabilir ama aklı varsa hadi lan der. Huzur vermez icardiye wanda
Haydaaaa
Wanda Nara, Icardi ile birlikte olan fotoğraflarını profiline geri yükleyip Icardi'yi yeniden takip etmeye başladı.
Wanda Nara, L-Gante ile fotoğraflarını da profilinden kaldırdı.