#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakat adam ata biniyor öylemi? burda bazilari karsi geldi, burda bu sakatliga inanmiyorum dedigimde. tutki sakat bu nasil sorumsuzlukturki bu adam orda "sakatsa" yere cakilsa olanlari kestiremiyor? bana bu paylasimlar cok ama cok itici gelmeye basladi.
O fotoğraf eski 1 fotoğraf reis.Adam ameliyat oldu Sağlık Raporlar'ı var.Doktorlar bu tarz 1 olayda yalan söylemez.Ki yürürken de ara sıra zorlandığı videolar da var.Oyuncu şu an sakat istediğini yapar.Bu adam bizi 2 yıl şampiyon olduğumuzda çok iyi katkılar verdi.Saygımız olmalı kendisine..

Abi siz gerçek olamazsınız ya troll falan olmalısınız

Lütfen öyle olun yoksa gerçekten durum çok üzücü

O fotoğraf eski 1 fotoğraf reis.Adam ameliyat oldu Sağlık Raporlar'ı var.Doktorlar bu tarz 1 olayda yalan söylemez.Ki yürürken de ara sıra zorlandığı videolar da var.Oyuncu şu an sakat istediğini yapar.Bu adam bizi 2 yıl şampiyon olduğumuzda çok iyi katkılar verdi.Saygımız olmalı kendisine..
calismaya basladigi paylasimlarda gelir umarim, neyse kupon yap yav, kuruduk.

Foto eski olabilir, ana elestiri bu degil.
Ben ayni sakatligi yasamis birisi olarak 2,5-3 ayda duz kosu, 4 ay sonra (civari) hali sahaya maca ciktim.
Ama her gun fizik tedavi + havuz + birkac kez PRP yaptirdim.

Tam 3 ay 12 gun olmus sakat olali, adam birak duz kosu ortada bile yok. Ara sira sevgilisi ile Insta post paylasiyor.
Su anda GS disinda her hangi bir kulupte olsaydi o kulubun bulundugu sehirde doktor ve fizyoterapist ile her gun calismalari paylasirdi.

Evet, GS belki Dunya seviyesinde Icardi icin elit bir kulup degil, ama bu muammele de acikcasi ayip. Bence sigorta sirketinden maasini odetiyor GS, ondan dolayi erken zorlama da makul gelmiyor.

Sex, gece kulübü, havuz keyfisi, sex, wanda ile iki atışma, gece kulübü, sonra yine sex.

Abi tamam rehabilitasyon falan da bu işin boku çıkmaya başladı.
Gece kulübüne gidip eğlenebilecek seviyedeysen gelirsin burada hayatınu yaşarsın.

20 senedir avrupada olana adam bir anda arjantin sevdalısı oldu başımıza.
Sinirleniyorum, birde neymiş yabancı hakkında 1 yer işgal edecekmiş.

Sözleşmeni yaza kadar askıya aldır, eylül ayında dönebilecek diye insanların beklentisi olmasın aylarca ne b.k yersen ye.
Kanıma dokunuyor kardeşim biz fizyoterapi görüntüsü görmeyi beklerken diskoda öpüşme görüntüsü görüyoruz.
3 ayda da süper aşık olup nirvanaya çıktınız evet.

Bunu da yemiyorum cinsel açlıklarını tatmin ediyorlar.

kaleciyle karşı karşıya kalınca eblekleşmeyen kralımızı özledik.

tez zamanda kendisi, o gelene kadar herhangi bir muadiliyle kavuşmak dileğiyle.

Foto eski olabilir, ana elestiri bu degil.
Ben ayni sakatligi yasamis birisi olarak 2,5-3 ayda duz kosu, 4 ay sonra (civari) hali sahaya maca ciktim.
Ama her gun fizik tedavi + havuz + birkac kez PRP yaptirdim.

Tam 3 ay 12 gun olmus sakat olali, adam birak duz kosu ortada bile yok. Ara sira sevgilisi ile Insta post paylasiyor.
Su anda GS disinda her hangi bir kulupte olsaydi o kulubun bulundugu sehirde doktor ve fizyoterapist ile her gun calismalari paylasirdi.

Evet, GS belki Dunya seviyesinde Icardi icin elit bir kulup degil, ama bu muammele de acikcasi ayip. Bence sigorta sirketinden maasini odetiyor GS, ondan dolayi erken zorlama da makul gelmiyor.
Yav erken oynatmayı taraftarın da kulübün de istediğini zannetmiyorum.
Sıkıntı burada sözleşmesinin dondurulup kiralık vs yerine 1 tane iyi özellikli golcü katılmaması.
Doktor seneye gelecek diyor, basın nisanda gelecek son maça çıkacak diyor. Nisanda yada mayısta gelip maça çıkabilecek insan ağır idmanlara başlamıştı bile.
Bu belirsizlik ortadan kalkmalı. Eylül, ekim her neyse o tarihte dönecek denilip olay kapatılmalı.

Kulüpte de angutluk var kardeşim hiç bir olayda net değiller daha fazla kurulmaya sebep oluyor bu.

Dıptıslı müzükleri kafan nasıl kaldırıyor mağuromm.

Ben oyunculuğundan razıyım da 10M maaş almasına rağmen bir oyuncuya tanınacak bütün imtiyazlar da tanındı.

Kilo da aldı, sezon içinde manitasına gitmesine izin de verdik, Arjantinde ameliyat dedi ona da okey, bir tane paylaşım yaptığı da yok gününü gün ediyor ama. Şimdi son iki maç oynamak istiyormus sözleşmemi de dondurmayın diyor…

şunun sözleşmesini fesh edin

ne gs paylasımı var ne bi destek mesajı var

gece klubunde geziyor sürekli

Sevgilisini takipten çıktım. Paso gereksiz hikaye paylaştığından OF kızlarımın zamanından çalıyor

takipten cikip engelledim

artik sinir bozucu olmaya basladi

demin yine karidan resimler atmis

ağlamak üzereyim geri dön artık be adam yetmedi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt