Hasan Bekir
Berlin Panteri
İmkansız belki ama Mart- Nisan gibi dönse yine şampiyon yapar gibi hissediyorum. Bilmiyorum ama bu adama ayrı bir güven duyuyorum.Bu herif istese 1 ay sonra maça çıkar gibime geliyor. Enteresan bir adam
İmkansız belki ama Mart- Nisan gibi dönse yine şampiyon yapar gibi hissediyorum. Bilmiyorum ama bu adama ayrı bir güven duyuyorum.Bu herif istese 1 ay sonra maça çıkar gibime geliyor. Enteresan bir adam
Muğla’ya Mümtaz Reisin yanına gelmiş
Yedekte olmalı bence23şubat fb maçında tribünde
Yedekte olmalı bence
Arjantin haberlerinde evde çalıştığına dair haberler vardı ama bu gazeteci Uğur ortalığı karıştırdı..Çalışmıyor tepkilerini sezer sezmez idman fotosu salmış KIRALDİİİİİİ ,
Florya'ya helipkopterle iniş yapıp takımı şamp. havasına sokmalı, derhal.
Home office futbolculuğu bırakıp takımına dönme vakti geldi. Burada çalışsınArjantin haberlerinde evde çalıştığına dair haberler vardı ama bu gazeteci Uğur ortalığı karıştırdı..
Arjantin haberlerinde evde çalıştığına dair haberler vardı ama bu gazeteci Uğur ortalığı karıştırdı..
Akmasada gürlesin diyorsun.Bu cümlene kalp bırakılır.Aklımdan geçenleri okudun.Çıkıp şöyle stadta üçlü çektirse yeter.Bende seninle kesinlikle hemfikirim.Gelmeli.23şubat fb maçında tribünde