#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavastan arjantine gonderelim diyelim.
"aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnntttttttttiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee ggggggggggöööööööööööööönnnnnnnnnnnnddddddddddddddeeeeeeeeeeeerrrrrrreeeeeeeeellllllllllliiiiiiiiiimmmmmm"

dedim motz.

bence 30 maçta 20 golü var şu an puan tablosuna bakınca. :d

Icardi ile ilgili verilecek bir yanlış karar, sezon sonu Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamasıyla sonuçlanır.

Icardi de tahmin edemeyeceği tepkilere maruz kalır.

Duygusal olmamak lazım. Bize kattığı her şey için teşekkürler ama devam edemeyecek ya da Arjantin ile Türkiye arasında mekik dokuyacaksa bizim 1. sınıf santrafor almamız lazım. Osimhen olmasa Mourinho güzellemelerinden sosyal medyaya giremezdik.

seneye en geç devre arası kaçanzi. Kızları TR'ye getiremez her dakika Arjantine gidip gelmesi de jetlagdan öldürür.

İstanbula mı geliyor acaba, uçaktan story atmış. Mayıs ayında burda olması lazım

yani osimhen gidecek kesin gibi goruyorum, icardinin sezon basi hazir olmasi lazim gelecek sezon ona cok bagli olucak

İstanbula mı geliyor acaba, uçaktan story atmış. Mayıs ayında burda olması lazım
Yok

Belki şamp olursak bir uğrar.

Herifin şeyinde olduğumuzu düşünmüyorum zaten, Rodri çapraz kopardı aylarca her maç tribündeydi, Icardi lütfedip fener maçına geldi bir.

Yönetimle de arası bozuk sebebi o olabilir.

Yok

Belki şamp olursak bir uğrar.

Herifin şeyinde olduğumuzu düşünmüyorum zaten, Rodri çapraz kopardı aylarca her maç tribündeydi, Icardi lütfedip fener maçına geldi bir.

Yönetimle de arası bozuk sebebi o olabilir.
Bence mayıs ayında burda olur takıma destek amaçlı. o hatipoğlu falan kavga etmediyse eğer

Bence mayıs ayında burda olur takıma destek amaçlı. o hatipoğlu falan kavga etmediyse eğer
Hatip’i falan sallamıyordur ama söylentiye göre Dursun’a tepkiliymiş. Yönetim içinde de niye Arjantin’de falan diye söylenenler varmış.

Bunlar kulağına gidiyordur her türlü.

Brezilya’ya gitmiş tatil amaçlı, dönüşte belki uğrar bilmiyorum.

Hatip’i falan sallamıyordur ama söylentiye göre Dursun’a tepkiliymiş. Yönetim içinde de niye Arjantin’de falan diye söylenenler varmış.

Bunlar kulağına gidiyordur her türlü.

Brezilya’ya gitmiş tatil amaçlı, dönüşte belki uğrar bilmiyorum.
Bu dursun zamanında meloyu da sneijderi de küstürüp yollatmış adam. Gs ye zarar verecek ne iş varsa yapar, eminim.

Sevgimiz azalmaya basladi böyle olmaz. Ya gelecek rehaba burda devam edecek yada uzayacak. Yeter artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt