Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.049
- 5.792
- 1.373
İyileşmedi mi bu hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnntttttttttiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee ggggggggggöööööööööööööönnnnnnnnnnnnddddddddddddddeeeeeeeeeeeerrrrrrreeeeeeeeellllllllllliiiiiiiiiimmmmmm"Yavastan arjantine gonderelim diyelim.
Hala derken? Sanki adale sakatligiİyileşmedi mi bu hala
Ne alakası var yahu nefretle, inşallah lafımı sokar geri bana.Ne bu icardi nefreti. Atacağını attı zaten kuşlara, sakatlıktan dönsün durumuna bakar karar verir okan hoca
Adamın sezonu kapattığını kabullenemedi hala millet.Hala derken? Sanki adale sakatligi![]()
Adam bu sezon yok, önümüzdeki sezon sahaya çıkar form durumuna bakılır ona göre bir yol çizilir. 2 sezon boyunca şampiyonluğun başrolündeki adama bukadar yüklenmenin manası yok bana göre.Ne alakası var yahu nefretle, inşallah lafımı sokar geri bana.
Yokİstanbula mı geliyor acaba, uçaktan story atmış. Mayıs ayında burda olması lazım
Bence mayıs ayında burda olur takıma destek amaçlı. o hatipoğlu falan kavga etmediyse eğerYok
Belki şamp olursak bir uğrar.
Herifin şeyinde olduğumuzu düşünmüyorum zaten, Rodri çapraz kopardı aylarca her maç tribündeydi, Icardi lütfedip fener maçına geldi bir.
Yönetimle de arası bozuk sebebi o olabilir.
Hatip’i falan sallamıyordur ama söylentiye göre Dursun’a tepkiliymiş. Yönetim içinde de niye Arjantin’de falan diye söylenenler varmış.Bence mayıs ayında burda olur takıma destek amaçlı. o hatipoğlu falan kavga etmediyse eğer
Bu dursun zamanında meloyu da sneijderi de küstürüp yollatmış adam. Gs ye zarar verecek ne iş varsa yapar, eminim.Hatip’i falan sallamıyordur ama söylentiye göre Dursun’a tepkiliymiş. Yönetim içinde de niye Arjantin’de falan diye söylenenler varmış.
Bunlar kulağına gidiyordur her türlü.
Brezilya’ya gitmiş tatil amaçlı, dönüşte belki uğrar bilmiyorum.