#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 yılda bir olacak bir şey yaşandı ve Osimhen bize düştü.

Bu durum en formda zamanında Eto’o, Shevshenko, Henry’nin bize gelmesi gibi bir şey.

Bu durum birçoğunun algısını çok yanlış yere çekiyor. İcardi, Morata bunlar çok önemli isimler.

Özellikle İcardi, takımda kalması gereken bir oyuncudur.

Çok başka bir adam. Samimiyetine inanıyorum. İnşallah toparlar, daha uzun süre bu formayla izleriz.

Mauro Icardi: "Aşıklar için Türk Gecesi 🇹🇷"

1000069285.webp

İcardinin instagram profilinde gezerken arkadan duygusal müzikler çalıyordu.

15-20 dakika boyunca ibneleşme modum açık kalmış olabilir.

Sen o yaratıktan kurtulup su gibi karıyı ayıkladın ya.. Aferin sana evlat hayatını zindan şekilde yaşayacağına tadını çıkar.

Ya seni omuzlarda göndericez.

Ya da hasan şaş gibi gideceksin.

İcardi’ye güvenip yola çıkamayız artık. Futbola dönebileceği bile kesin değil bence. Santrafor almak gerekiyor. Çok fazla oyuncu gerekiyor aslında. Büyük dönüşüm olacak takımda. Okan ve yönetimin berbat takım planlamasını düşününce gelecek sezon işimiz zor olacak.

İcardi’ye güvenip yola çıkamayız artık. Futbola dönebileceği bile kesin değil bence. Santrafor almak gerekiyor. Çok fazla oyuncu gerekiyor aslında. Büyük dönüşüm olacak takımda. Okan ve yönetimin berbat takım planlamasını düşününce gelecek sezon işimiz zor olacak.
Büyük dönüşüm derken?

Yalnız bak sakatlık sürecinde takıma biraz uzak kalması ve osimhen faktörü insanların algısında nasıl değişim yarattı ama. bu adam gsc forumunun göz bebeğiydi ben burada icardiye ağzımı açtım diye kaç tane üye ile papaz olmuştum ama şimdi forumun coğunluğu hele bir yeni sezonda düzgün oynamasın bakın görün edasıyla cezalandırmayı bekliyor. Sakatlık sürecinde takım ile biraz içli dışlı olsa bu kırılırdı bence, ama icardinin bu saaten sonra kötü oynama ya da sakatlıktan olumsuz dönme kredisi bence yok. Onu hem osimhen elinden aldı hem de birazcık kendi. Bakalım yıldız kimliğini tekrar eline alabilecek mi o potansiyel var alırsa tekrar lider konumuna oturur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt