#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salma durumu kendisine has değil bence. İcardi, torreira, abdulkerim , batshuayi gibi bir çok topçuda salma oluyorsa hocaya bakmak gerek

Icardi sahadaki görüntüsünü kendine nasıl yakıştırıyor anlamış değilim. Gerçekten adım atacak hali yok, aşırı hantallaştı. İdman motivasyonu da yok gibi bişey, hep mi böyleydi bu adma yoksa doygunluğun verdiği bir şey mi

Icardi sahadaki görüntüsünü kendine nasıl yakıştırıyor anlamış değilim. Gerçekten adım atacak hali yok, aşırı hantallaştı. İdman motivasyonu da yok gibi bişey, hep mi böyleydi bu adma yoksa doygunluğun verdiği bir şey mi

Ben zaten kralim burada, dusuncesi.

Ya beyler, herkes aynı maçı izliyor adam güçsüz işte, yok gol falan geçelim ya atıyor evet ama takımı eksik oynatıyor ve GÜÇLENMESİ LAZIM. Sıktı ya şu saçma argümanlar.

Şu yukardaki maçı bir izleyin ya bakın bakalım nasıl oynuyormuş, nasıl depar atıyor nasıl omuz omuza mücadele kazanıyor.

Ben zaten kralim burada, dusuncesi.
O düşüncedeyse kendine yazık eder. Biz ilk sezondaki icardiyi görmek istiyoruz. Bu taraftar için en dokunulmaz insanlar FT ve hagidir. İkisine de neler dendi, icardinin kredisi o seviyede değil. Çok seviyoruz ama iş gsye zarar vermeyr gelince orada işler değişir

O düşüncedeyse kendine yazık eder. Biz ilk sezondaki icardiyi görmek istiyoruz. Bu taraftar için en dokunulmaz insanlar FT ve hagidir. İkisine de neler dendi, icardinin kredisi o seviyede değil. Çok seviyoruz ama iş gsye zarar vermeyr gelince orada işler değişir

Az daha boyle devam etsin, isiklanir.

Hocada iş yok ki, yalnız icardi de değil, takımın hepsi dökülüyor. 2 maç tempo yapsalar 3 maç yürüyorlar

Hoca saldi ya cok net, basaksehirde ayni senaryo olmustu. Takimdan kopunca, hakeme kufurler tehditler sonra gonderdiler.

surec onu gosteriyor.

Alanya maci kayip olursa, net sutlarlar.

wandayla barışmışlar

çocuklarıyla beraber istanbul'a dönüyormuş

Hoca saldi ya cok net, basaksehirde ayni senaryo olmustu. Takimdan kopunca, hakeme kufurler tehditler sonra gonderdiler.

surec onu gosteriyor.

Alanya maci kayip olursa, net sutlarlar.
Hakkaten öyle, nerde okudun duydun lan bunu sen hayatta bilmiyorsundur o dönemi

Başak’taki son döneminde herkese ana bacı giriyordu ama çocuğu da tam o dönem hastalanmıştı o da var.

5C136B81-20B0-4636-A2DE-A64E50CC973D.gif

25 gol atsa da sene sonu satılmalı 10-20 bişey kazanırsak büyük iş olur, ben iyi zamanında yazıyordum bunları alıntılamadan sallıyordunuz, yürüyen futbolcu devri bitti günümüz futbolunda. Sevmesine seviyoruz da, yetmiyor..
Gelecek yaz yolları ayırsak iki taraf için de iyi olacak gibi.

Batsuhayi formayı hak etmesine rağmen Icardi ye verdi Okan Hoca. Tam'da formunu bulmuştu Bat.

Batsuhayi kaybettik böylece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt